Sfaturi pentru fiecare zodie în săptămâna 6-12 februarie

Sfaturi pentru fiecare zodie în săptămâna 6-12 februarie

Vă propunem sfaturi pentru această săptămână în funcție de zodiac în care v-ați născut.

BERBEC

Săptămâna aceasta pot apărea probleme financiare, așa că aveți grijă pe ce dați banii. Nu faceți tranzacții riscante, pentru a nu sta apoi toată luna fără bani.

TAUR

Evitați pe cât posibil tensiunile de orice fel. Riscați să pierdeți lucruri și persoane dacă nu vă controlați. Lăsați lucrurile să treacă de la sine și fiți mai calmă în zilele care urmează.

GEMENI

Nu poi face tot ce ai vrea tu doar dand din palme. Trebuie sa fii ceva mai rabdator, sa ai incredere in cei din jurul tau si sa fii mai relaxat. Totul va fi bine, daca vrei si tu acest lucru.

RAC

Este momentul să luați decizii importante, care vor influența radical viața în următoarea perioadă. Gândiți-vă de mai multe ori înainte de a spune ceva.

LEU

Relaxați-vă zilele acestea, căci surmenajul nu vă face deloc bine. Bucurați-vă de liniște și de compania celor dragi. Nu aveți nevoie de complicații zilele care urmează.

FECIOARĂ

Puneți-vă cu burta pe carte și dați tot ce aveți mai bun zilele acestea. Puteți primi o promovare și o mărire de salariu. Nici că ar putea fi un motiv mai bun ca să vă demonstrați valoarea.

BALANȚĂ

O sumă mare de bani se așteaptă la orizont. Investiți banii cu măsură și asigurați-vă liniștea financiară pentru următoarele luni. Dacă nu știți ce să faceți cu bani, atunci nimeni nu știe.

SCORPION

Vi se întâmplă multe momente plăcute în această săptămână și nu puteți decât să vă bucurați de ele, să le apreciați și să le transmiteți și celorlalți bucuria dumneavoastră.

SĂGETĂTOR

Dați tot ce aveți mai bun în viața profesională și cea personală. Demonstrați tuturor că sunteți indispensabilă oriunde mergeți.

CAPRICORN

Surprizele se țin în lanț la serviciu. Proiectul la care lucrați are succes, iar împreună cu echipa vă bucurați de rezultate și de aprecierea șefilor. Acasă lucrurile merg la fel de bine.

VĂRSĂTOR

Vă veți simti bulversată de o decizie care vă privește și pe care nu o puteți schimba așa cum ați dori. Pe 11 februarie amintirile de altadata vă vor copleși.

PEȘTI

Faceți curățenie în viață și scăpați de toate persoanele și lucrurile care vă fac rău. Achitați datoriile pentru a nu avea probleme cu cei care v-au împrumutat.

 

Informații: teotrandafir.com Foto symbol: bucurestifm.ro

Adaugă comentariu