Pediatrul Mihai Stratulat: Cât de fățarnică este lumea la noi în Moldova?

Pediatrul Mihai Stratulat: Cât de fățarnică este lumea la noi în Moldova?

Pediatrului îndrăgit de multe mămici, Mihai Stratulat, fondatorul grupului medical pe Facebook „Ask a doctor”, se pare că i-a ajuns cuțitul la os în ceea ce ține de comportamentul unor părinți și atitudinea lor față de munca pe care o face voluntar medicul – consultațiile online.

Recent Mihai Stratulat a anunțat că temporar activitatea grupului „Ask a doctor” se suspendează din motiv că doctorii implicați – dânsul și Dorina Agachi, nu mai au timp să răspundă la întrebările părinților, ambii fiind proaspeți părinți și foarte prinși cu consultațiile la clinica la care activează. Ulterior medicul a publicat pe pagina sa și o postare în care se declară decepționat de comportamentul unor părinți și se întreabă cât de fățarnică este lumea la noi. Vă propunem mai jos să vedeți ce a scris (e de menționat că nu am intervenit în exprimare și gramatică).

Iaca stau și mă întreb.

Cât de fățarnică este lumea la noi în Moldova, cum o scris una „țara me colțuni de lână”?

Să critici un medic pe rețelele de socializare că nu ți-a plăcut cât timp ți-a acordat sau modul în care s-a exprimat, sau că prea mult costă consultația, să recomanzi în același timp un alt medic care „te-a pupat în cur” la o consultație simplă, iar atunci când ai o urgență sau o problemă la care medicul „pupă-n-curist” nu știe ce să facă, apelezi on-line la medicul criticat?

Sau să consulți 3 ani gratuit, on-line, pe cineva, care într-un final să-ți scrie că s-a programat contra cost la o altă clinică, sau să-ți scrie mesaj fără a se prezenta, fără a-și cere scuze de rigoare de deranj și la prima obiecție, consideră că „el s-a zazvizdit”, îmi pare deja exagerat!

Și am sute de cazuri de astfel de gen și toate aceste cazuri sunt „mânjâte” cu „el ta o dat jiurământu lui Hipocrat”!

Da, el o dat jiurământu lui Hippocrates, da voi ta aveți (sau nu aveți) 7 ani de'acasă!!!

Cam așa-i societatea noastră!!!

Sau poate nu am dreptate???

 

Foto: point.md

Adaugă comentariu