Copil de nici un an, singur într-o mașină parcată în soare, la Ciocana. Mama era plecată la cumpărături

Copil de nici un an, singur într-o mașină parcată în soare, la Ciocana. Mama era plecată la cumpărături

O mamă și-a lăsat copilul de aproximativ un an în mașina parcată în soare și a plecat la cumpărături. Incidentul s-a produs în parcarea unui centru comercial din sectorul Ciocana al capitalei.  Potrivit unei postări pe Facebook, în jurul mașinii s-au adunat mai mulți oameni care priveau neputincioși la copilul transpirat, roșu la față și care plângea isteric.

Oamenii au sunat la 112 și au chemat paza centrului comercial. Peste 20 de minute a venit și mama copilului care s-a arătat deranjată de mulțimea care s-a adunat în jurul mașinii ei. Un internaut a scris pe Facebook că mama micuței a venit chiar în momentul în care oamenii se gândeau să spargă geamul mașinii. Potrivit martorilor, mama susținea că nu este nimic ieșit din comun că minora a stat câteva minute singură în mașină.

În mașina închisă, geamurile închise, mașina parcată la soare, era o fetița de aproximativ de un anișor! Toată roșie, udă! La momentul când m-am apropiat eu, era liniștită, sughița micuța și privea la noi! Doamnele care erau alături au spus că atunci când au văzut-o ea plângea în isterică, ele deja stăteau de vreo 20 de minute”, a scris o femeie pe o rețea de socializare.

 

Sursa: sputnik.md; facebook/chisinau.fail

Foto simbol de copertă: anews.com

Adaugă comentariu