Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Fetiță de 5 ani din Chișinău, violată. A ajuns la urgență și a avut nevoie de intervenție chirurgicală

Fetiță de 5 ani din Chișinău, violată.  A ajuns la urgență și a avut nevoie de intervenție chirurgicală

O fetiță de doar cinci ani dintr-o suburbie a Chișinăului a fost violată. Ulterior, micuța a ajuns la reanimare. Totul s-a întâmplat la data de 2 noiembrie curent. Oamenii legii au fost alertați de către mama fetiței. Cazul a fost semnalat la Poliție, iar suspectul a fost reținut, scrie tv8.md.

Fetița a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Acum aceasta se află în secția de reanimare chirurgicală la Institutul Mamei și a Copilului.

 „Minora a fost adusă în stare gravă și a suferit o intervenție. Nu a fost grav.  Acum starea fetiței este de gravitate medie, este mai bună. Încă vrio cinci-șapte zile va mai rămâne sub supravegherea medicală”, a spus Maxim Cazacu, purtătorul de cuvânt a Institutului Mamei și Copilului.

Presupusul violator ar fi o rudă a familiei. În alte surse mass-media se mai scrie că presupusul violator ar avea probleme psihice. Totodată, kp.md scrie că potrivit procurorului pe acest caz, Ștefan Șaptefrați, un bărbat cu probleme mintale din Sângera i-a arătat penisul nepoatei sale, iar fetița ar fi povestit totul mamei și aia a contactat poliția. Din cele relatate nu este clar de ce copila ar fi avut nevoie de interveție chirurgicală. Momentan organele de anchetă nu oferă prea multe detalii.

Potrivit statisticilor, în primele 9 luni ale anului curent au fost abuzați sexual 239 de copii. În 27 de cazuri abuzul a avut loc în familie, în 10 cazuri părintele biologic a abuzat minorul, în 14 cazuri – concubinul unuia dintre părinți, iar în 3 cazuri o rudă de alt grad.

 

Foto simbol

Share:

Articole recomandate