Granturi de până la 165 de mii de lei pentru femeile care doresc să-și dezvolte afacerea

Granturi de până la 165 de mii de lei pentru femeile care doresc să-și dezvolte afacerea

Femeile care doresc să-și dezvolte afacerea pot obține granturi în valoare de până la 165 mii de lei. Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat cel de-al patrulea apel de proiecte în cadrul Componentei II a Programului-pilot „Femei în afaceri" (PFA), transmite MOLDPRES.

Potrivit ODIMM, la concurs pot participa femeile care gestionează o întreprindere ce a fost creată în ultimele 24 de luni, în special în zonele rurale. Dosarele pot fi depuse online, până la data de 20 septembrie.

Câștigătoarele celui de-al patrulea apel vor beneficia de un grant nerambursabil în valoare de până la 165 de mii de lei, bani oferiți din bugetul de stat și din partea Uniunii Europene. Din suma totală, 110 mii lei sunt direcționați pentru investiții în achiziționarea echipamentelor și software, iar restul de 55 de mii de lei pentru servicii de dezvoltare a afacerii: cercetare, instruire și promovare.

Până acum, 282 de proiecte investiționale au beneficiat de finanțare nerambursabilă în cadrul celor trei apeluri ale programului. 

 

Foto simbol: dnevnyk-uspeha.com

Adaugă comentariu