Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O fetiță de 4 ani a murit fiind strivită de mașina pornită întâmplător de fratele său mai mic

O fetiță de 4 ani a murit fiind strivită de mașina pornită întâmplător de fratele său mai mic

O copilă de 4 ani a murit după ce fratele ei mai mic a urcat la volanul automobilului parcat în fața porții, l-a pornit și a lovit-o pe fată, strivind-o de un autocamion care staționa în față. Cazul a avut loc în localitatea Peresecina, raionul Orhei, scrie IPN.

Oamenii legii au stabilit că cei doi copii se jucau, băiatul de doar 2 ani a urcat în mașina lăsată fără supraveghere, cu cheia în mecanismul de pornire, şi a pus în mișcare automobilul, lovindu-și accidental sora. În urma impactului, copila a decedat pe loc. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Diana Maxim, a declarat că pe marginea acestui caz a fost pornit un proces penal, în cadrul căruia urmează să fie stabilite toate circumstanțele şi dacă cineva va fi tras la răspundere.

Specialiștii atenționează că este foarte important ca micuții să nu fie lăsați fără supraveghere, chiar și pentru perioade scurte de timp. Niciodată adulții nu vor lăsa cheile în mecanismul de pornire al automobilului, mai cu seamă dacă sunt copii în preajmă.

 

Foto simbol de copertă: renasterea.ro

Share:

Articole recomandate