Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

S-a găsit mama a doi copilași rătăciți prin oraș. Aceasta face abuz de alcool

S-a găsit mama a doi copilași rătăciți prin oraș. Aceasta face abuz de alcool

Luni seara, în jurul orelor 16.30, un poliţist din sectorul Buiucani a observat doi copii fără supraveghere, o fetiţă şi un băieţel, în preajma unei staţii de troleibuz de pe strada Calea Ieşilor. Minorii au fost preluaţi şi duşi la Inspectorat pentru stabilirea circumstanţelor şi depistarea părinţilor biologici, fiind ulterior plasaţi la Centrul de plasament şi reabilitare pentru copii de vârstă fragedă.

Ulterior s-a constatat că, mama copiilor are o vârstă de 27 ani, originară din satul Chipeşca, raionul Şoldăneşti, care locuieşte temporar în capitală şi ar face abuz de alcool. Copiii s-au dovedit a fi cu vârstele de 4 ani, băieţelul, şi fetiţa de 7 ani. Împreună cu ei locuia şi bunica lor, care a declarat că fiica ei a plecat de la domiciliu în ziua de duminică, împreună cu copiii. Aceasta a fost depistată şi condusă la sectorul de poliţie pentru a fi chestionată.

Prin urmare, Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului urmează să decidă transmiterea copiilor sub supravegherea mamei biologice.

Share:

Articole recomandate