Un bebeluș născut în avion a fost recompensat cu zboruri gratuite pe viață

Un bebeluș născut în avion a fost recompensat cu zboruri gratuite pe viață

Un bebeluș care s-a născut la peste 10.000 de metri înălțime, după ce mama lui a intrat în travaliu prematur într-un avion al companiei Jet Airways, a fost recompensat cu zboruri gratuite pe viață, relatează agenția spaniolă EFE, citată de agerpres.ro.

„Fiind primul bebeluș care se naște pe un zbor al Jet Airways, compania este fericită să-i ofere nou născutului zboruri gratuite pe orice avion al acestei companii”, se arată într-un comunicat al companiei aeriene, informează sursa citată.

„Barza” a vizitat-o pe una din cei 162 de pasageri ai unui avion care zbura între orașul saudit Dammam și cel indian Cocin, fără a-i lăsa timp să aterizeze la Mumbai, oraș spre care a fost îndreptat după ce s-a aflat de nașterea iminentă. Astfel, echipajul a fost nevoit să recurgă la celebrul anunț: „Este vreun medic la bord?”.

Din fericire un paramedic se afla în avion și a ajutat la nașterea copilului, cu ajutorul membrilor echipajului.

Femeia a dat naștere unui băiețel la 10.668 de metri înălțime, a precizat compania, confirmând că atât mama, cât și copilul, sunt sănătoși și au fost transferați la un spital din Mumbai.

Bebelușul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, va beneficia de zboruri gratuite pe viață din partea acestei companii aeriene cu sediul la Bombay și care operează atât pe liniile interne, cât și pe cele internaționale.

Foto simbol: simplemost.com

Adaugă comentariu