Top 7 ceaiuri care alungă răceala

Top 7 ceaiuri care alungă răceala

În această perioadă vedem în jurul nostrum tot mai mulți oameni răciți. E foarte mare probabilitatea că chiar în familia voastră cel puțin un membru are simptomele virozei. În context, vă oferim informația despre 7 ceaiuri care au puterea de a alunga răceala.

Ceaiul de ghimbir poate fi aliatul tău în lupta cu bronşita. Se consumă cu miere şi suc de lămâie.

Ceaiul de busuioc ajută organismul să învingă boala. Se recomandă atât în timpul răcelilor, cât şi în crizele de ulcer. Are efect antiinflamator, scade febra şi calmează durerea de gât.

Ceaiul de muşeţel te scapă nu doar de insomnie, dar face minuni şi în tratarea unei răceli. În plus, poate fi folosit cu succes şi în cosmetică, pentru că stopează acneea şi iritaţiile feţei.

Ceaiul de tei scade febra şi vindecă afecţiunile gâtului. Pe lângă asta, poate acţiona ca un sedativ, te face să te relaxezi şi să ai un somn odihnitor noaptea. Florile de tei combat tensiunea arterială şi unele migrene.

Ceaiul de soc elimină toxinele din organism, dar poate fi util şi dacă te simţi răpus de o răceală de sezon. Ba mai mult, poate vindeca şi sinuzita.

Ceaiul de cimbru face minuni pentru sistemul respirator.  El tratează astmul, bronşita şi stimulează sistemul nervos.

Ceaiul din coji de ceapă poate fi socotit un adevărat elixir minune. Faimoasa băutură, care se obţine din două cepe ce se fierb cu tot cu coajă în 1,5 litri de apă, alungă răceala şi durerile de cap, previne infarctul, tromboza şi accidentul vascular.

 

Sursa: gandul.info; wings-of-inspiration.ru

Adaugă comentariu