Trei desene animate noi, foarte bune, care posibil ți-au scăpat

Trei desene animate noi, foarte bune, care posibil ți-au scăpat

În anul 2016 au apărut mai multe desene animate foarte bune. 3 cele mai reușite care pot fi privite atât de copii, cât și de maturi sunt: „Trolii”, „Singuri acasă” și „Berzele”.  Toate trei au multe elemente educative, dar și o doză bună de umor.

 

 

1. Trolii

În acest desen animat vedem niște creaturi fantastice - trolii, care sunt extrem de fericiți și cărora le place să cânte. Însă ei sunt amenințați de căpcăuni, care îi mănâncă pe troli pentru a fi fericiți. Desenul este foarte colorat și muzical. Lecția principală: „Fericirea este în noi! Nu trebuie să mănânci ceva ca să fii fericit!”

2. Singuri acasă

Acest desen animat ne prezintă ce fac animalele noastre singure acasă cât suntem la muncă, la școală, la grădiniță. Este foarte haios și interesant. Lecția principală: „Toți avem nevoie de o familie în care să fim iubiți, iar lipsa acesteia ne poate face foarte răi”.

3. Berzele

În acest desen animat vedem în ce se transformă lumea axată prea mult pe tehnică. Berzele nu mai aduc oamenilor copilași, ci tehnică. În asemenea condiții părinții ajung să nu-și mai petreacă timpul cu copiii, iar aceștia suferă de lipsă de comunicare. Lecția principală: „Copiii au nevoie de atenția părinților și eventual de frați sau de surori”.

 

Toate trei desene animate sunt ușor de înțeles pentru cei mici, au un umor fin și pot fi privite cu întreaga familie.

Vă dorim vizionare plăcută!

 

Foto: screenrant.com

Adaugă comentariu