O activitate pe placul copiilor și care le oferă timp liber părinților

O activitate pe placul copiilor și care le oferă timp liber părinților

Toți părinții știu că nu există niciun copil care să stea locului prea mult timp. Totodată, toți părinții își doresc din când în când ca picii lor să aibă un fel de butonaș cu care să-i poată „deconecta” o perioadă. Însă această dorință nu este imposibilă. Butonaș copilașii nu au, și la drept vorbind aceasta este minunat, însă sunt unele activități care le pot capta atenție într-atât de mult încât părinții să aibă posibilitatea să se odihnească savurând un ceai fierbinte în timp ce picii se joacă.

Câteva mame au postat pe rețelele de socializare o idee care ne pare genială – au printat un brăduț foarte mare pe mai multe foi, iar copiilor le-au oferit posibilitatea să-l „decoreze” utilizând creioane și imaginația lor bogată.

Mămicile scriu fericite că au obținut mai mult timp liber pentru ele datorită acestei activități, care, credeți-ne, îi ține ocupați pe pici pe o perioadă îndelungată.

În continuare vedeți link de unde puteți să descărcați în total 22 de pagini în format A4 care prezintă bradul, iar foile le aranjați pe jos, pe un loc drept și tare, și vă lăsați odorașii să se joace în voie.

 

Link: http://printgames.ru/wp-content/uploads/elka.pdf

 

Foto: mongolcom.mn

Adaugă comentariu