Activităţi creative pentru copii, excelente pentru această vară

Activităţi creative pentru copii, excelente pentru această vară

Acum că vine vara, anotimpul pe care copiii îl adoră foarte mult, trebuie să vă înarmaţi cu multe jocuri distractive în aer liber. Odoraş vă prezintă câteva idei originale de activităţi în care îi puteţi antrena pe cei mai mici.

Baloane uriaşe

Ai nevoie de: 12 căni de apă, 1 cană de detergent pentru vase, una de amidon de porumb, 2 linguriţe de praf de copt şi 2 linguriţe de glicerine. Dizolvaţi amidonul de porumb în apă şi apoi adăugaţi restul ingredientelor, amestecând. Lăsaţi să se aşeze totul timp de cel puţin o oră şi verificaţi dacă nu a rămas amidonul pe fundul vasului. Folosiţi 2 beţe de care legaţi o sfoară în triunghi pentru a face baloanele.

Casuţă din carton

Cutiile mari vă pot folosi la construirea unei unei căsuţe – visul oricărui copilaş. Tot ce trebuie e să vă puneţi un pic imaginaţia la contribuţie. Nu uitaţi să îl implicaţi şi pe cel mai mic în procesul de construcţie.

Cort indian

O pătura mai subţire, o draperie şi câteva beţe vă pot fi de folos la construirea unui cort indian pe care îl puteţi pune atât în grădină cât şi în casă.

Salvare super eroilor

Organizaţi-i o scenă de salvare! Congelaţi super eroi sau oricare alte jucării de dimensiuni mici şi îndemnaţi-l să sălveze jucăriile cu pistoale de apă.

Grădinarul

Găuriţi o sticlă şi introduceţi în ea furtunul. O idee potrivită pentru bălăceală dar şi pentru gazonul din grădină.

Twister

Creaţi un twister pe iarbă. Distracţia este garantată!

Colorează pietricele

 

Foto: ghidelectrocasnice.ro, mycakies.com, pinteres.com, nostrofiglio.it, hotdeco.ro, sheknows.com

 

 

 

Adaugă comentariu