Decoruri cu flori de hârtie, în trend pentru evenimentele din 2018

Decoruri cu flori de hârtie, în trend pentru evenimentele din 2018

Decorurile de flori sunt nelipsite la diverse evenimente cum ar fi nunțile sau cumetriile. Iar în anul curent specialiștii în decorare floristică spun că e un trend la florile din hârtie. Acestea arată la fel de fin ca și cele naturale, dar un astfel de decor este chiar mai impresionat decât cel din flori vii.

Simona Opriș, paper flower designer, menționează că în acest an accentul se pune pe decorul te tip „fairytale” al salii, care se poate realiza foarte ușor cu florile de hârtie, pe photocornere și pe buchetele de mireasă tip statement.

Cu o experiență de peste 7 ani în acest domeniu, Simona propune pentru o nuntă perfectă aranjamente și decoruri complementare tematicii și locației care pot fi ușor de realizat cu flori de hârtie indiferent de amploarea dorită. „Aranjamentele florale pentru mese să fie înalte pentru că nu împiedică invitații să se vadă între ei când stau la masă, iar culorile depind de sală și tematică”, a spus specialista.

Astfel, un aranjament alb, cu flori de hârtie combinate cu accesorii discrete este alegerea perfectă pentru o nuntă elegantă. Pentru o temă Garden Party se va alege desigur o paletă alb-verde sau pastel–verde. Pentru o tematică romantică se recomandă o paletă roz-ivory-lila, pentru flori precum trandafirii, bujorii, anemonele, hortensiile. „Avantajul când alegi un decor cu flori de hârtie este că poți crea combinații de flori inedite, chiar dacă acestea nu se regăsesc în natură”, adaugă Simona Opriș.

Simona recomandă pentru buchetele de mireasă, flori de hârtie în culori pastelate și pe nuanțe de alb-verde. „Pentru buchetele de mireasă rămân în trend florile de hârtie în culori pastelate și buchetele sunt asimetrice, curgătoare, impunătoare. Pentru miresele îndrăznețe recomand culoarea declarată de Pantone culoarea anului - ultravioletul. Revenirea la natură continuă să rămână în trend și anul acesta. Putem folosi atât în buchete cât și în decorul sălii elemente din natură: crengi, copaci, lemn, metal, plante bumbac, stuf, iarbă”, detaliaza Simona.

Aranjamentele din flori de hârtie se potrivesc de minune și pentru cumetrii. Iar mai jos puteți vedea în imagini idei de aranjamente și decoruri din flori de hârtie:

 

 

 

Informații și foto: cosmopolitan.ro; cadoul-de-ceara.ro;

nuntaingradina.ro; click.ro; nunta42.ro; bluparty.ro;

Adaugă comentariu