Fără plictiseală în bucătărie: decorează frigiderului

Fără plictiseală în bucătărie: decorează frigiderului

Dacă ați renovat apartamentul, iar aspectul frigiderului nu se mai potrivește noului design al bucătăriei ori simplu, simțiți o stare de plictiseală și ați vrea o schimbare, atunci decorarea frigiderului poate fi o soluție. Multitudinea de magneți nu mai e actuală, așa că noi vă propunem câteva idei de decor de care vă veți îndrăgosti, iar aspectul casei va căpăta un nou suflu, chiar mai primăvăratic.

 

Vedeți mai jos câteva modalități de redecorare:

1. Autocolant colorat

Este cea mai simplă modalitate să decorați frigiderul. Marea varietate de autocolante vă va permite să alegeți orice desen doriți.

 

2. Decupaj

Decorarea frigiderului cu ajutorul tehnicii decupaj necesită anumite deprinderi și răbdare. În schimb rezultatul va fi extraordinar. Cu un astfel de decor original se poate mândri oricine.

 

3. Vopsire

Reînnoirea culorii vechi este mereu o bună hotărâre. Puteți alege o astfel de culoare care va sublinia elementele de decor. Înainte de a vopsi frigiderul pregătiți suprafața.

 

4. Tapete

Dacă nu aveți prea mulți bani pentru renovare, atunci puteți folosi obiectele pe care le aveți la îndemână. Tapetele sunt ceea de ce aveți nevoie. Rapid, simplu, și important fără mari cheltuieli.

 

5. Fotografii

Decorați frigiderul cu amintiri. Faceți diferite fotografii și acoperiți integral suprafața frigiderului. O idee superbă pentru cei cărora le place să-și aducă aminte de cele mai plăcute momente.

 

6. Tablă de scris

Frigiderul renovat cu hârtie de tip tablă de scris este și stilat și practic. Pe această suprafața pot fi făcute notițe, scrise mesaje, pot fi notate rețete.

 

7. Oglindă

O oglindă originală va transforma frigiderul și în același timp va crea iluzia de bucătărie mai mare.

 

8. Imitarea lemnului

Cu ajutorul vopselei și a diferitelor decoruri vechiul frigider poate deveni o adevărată capodoperă. Această idee se potrivește pentru bucătăriile în stil vintage.

 

 

Sursa: stiri.magazinuldecase.ro, pinterest.com

 

Adaugă comentariu