Copii, dar cu milioane în conturi. Vezi din ce fac bani

Copii, dar cu milioane în conturi. Vezi din ce fac bani

 

De Ziua Internaţională a pictorilor, sărbătorită anual pe 8 decembrie, am decis să vă prezentăm câţiva copii pasionaţi de pictură, care au reuşit să obţină pentru lucrările lor sume impresionante. Nu încetaţi să încurajaţi copiii, chiar şi atunci când este vorba despre cele mai neordinare pasiuni.

Cine ştie, poate copilul tău are un talent ascuns care poate afi apreciat de cunoscătorii în materie de artă.

Povestea lui Kiero Williamson este uimitoare. Dintr-un copil care nu era interesat de desen, Kieron a început să picteze dintr-o dată în timpul unei călătorii pe care a facut-o împreună cu părinţii. Ce apropiaţi i-au încurajat pornirea, iar talentul a vorbit de la sine. Între timp, Kieron a devenit o senzaţie în domeniul artei, mai ales graţie faptului că stilul său seamănă izbitor cu cel al renumitului artist francez Claude Monet, potrivit specialiştilor. Primele sale tablouri au fost vândute în 2009, atunci pentru 19 picturi a primit 14.000 de lire sterline în urma unei licitaţii.

 

Aelita Andre este o fetiţă care la vârsta de doar 2 ani a fost recunoscută drept genială. Picturile abstracte ale micuţei Aelita au făcut senzaţie în Australia, după ce au fost expuse într-o galerie de pe celebra stradă Brunswick, din Fitzroy. Fetiţa nu ştia încă să-şi lege singură şireturile la pantofi, însă câştigase deja o sumă frumuşică din vânzarea tablourilor pictate de ea.

 

Autumn de Forest este o tânără pictoriţă milionară la 14 ani. Lucrările sale sunt cotate la sume din 6 zerouri. Însuşi Papa Francisc a apreciat talentul tinerei pictoriţe care şi-a expus lucrările în cadrul unei expoziţii de caritate din Vatican.

 

Alana Mayers este un alt geniu al picturii care a devenit milionară la doar 13 ani. Picturile acesteia sunt inspirate din filme. După ce tânăra a participat la o expoziţie de tinere talente, aceasta a fost observată şi invitată să-şi expună lucrările într-o galerie de artă de prestigiu. De atunci, a început să fie solicitată şi apreciată pentru talentul său.

 

Iris Grace, originară din Marea Britanie este şi ea inclusă în topul celor mai valoroşi tineri artişti. După ce a fost diagnosticată cu autism, părinţii fetiţei au decis să-i ofere libertatea de a crea. În cazul micuţei Iris de 5 ani, se pare că autismul a pus un plus de talent. Micuţa pictoriţă realizează lucrări excepţionale care te pot transpune într-o lume fermecătoare.

 

Foto: ichef-1.bbci.co.uk; therebelution.com; wpengine.netdna-cdn.com; image.sgvtribune.com; static.boredpanda.com; kiplinger.com

Adaugă comentariu

Închide