Feyzana – nume de ciocolată sau de înghețată?

Feyzana – nume de ciocolată sau de înghețată?

Poveștile au farmec. Ele știu să îmblânzească sufletele necăjite și să le bucure pe cele curate și sincere. Fiecare om își are povestea sa. Iar noi o auzim și-i înțelegem tâlcul doar atunci când ea devine vizibilă și autentică. Pentru că povestea este de fapt misiunea suflețelului pe Pământ.

Acum 10 ani, într-o zi răcoroasă, dar senină și liniștită de februarie, a venit pe lume un bob de fetiță. Părinții știau deja că din el va crește ceva deosebit, unic, irepetabil. I-au dat mai întâi cel mai frumos și nemaiîntâlnit nume – Feyzana. Apoi l-au sădit în multă lumină, căldură, grijă, atenție și i-au oferit cea mai delicată educație.

 

În scurt timp, asemeni ghiocelului gingaș dar curajos, neînfricat și viteaz, Bobocelul s-a făcut remarcat în mulțime. Mai întâi prin inteligența sa înnăscută, apoi prin ținuta și maniera sa deosebită de a realiza fiecare lucru cu profesionalism și maturitate.

Acum, cine nu a mai auzit de Feyzana Yilmaz, fetița care vorbește fluent trei limbi, care cântă, dansează, este model foto, video și una dintre cele mai bune eleve din școală? Cine nu știe că această fetiță, cu vocea ei inconfundabilă, adună cele mai multe vizualizări pe YouTube?

 

Dacă ați scăpat ceva, intrați repede pe canal, măcar din interes și vedeți dacă contorul vizualizărilor a trecut de 14 mln! Nu de alta, dar să fiți în pas cu timpul.

Pentru că de curând Feyzana a adus în scenă un nou single însoțit de un videoclip fierbinte, văratic, prin care ne invită la un dans ritmat și chiar la karaoke.

 

Așa-i stă Feyzanei bine – precum cântă ea în piesă – să fie activă, vizibilă, să zâmbească și să îndrume semenii la joacă, la prietenie și la un dans vesel. Ea, dacă trebuie, dansează și cu Soarele, doar ca toți copiii să fie bine, să se bucure de viață, de vacanță, de fericire.

 

La crearea acestei lucrări Feyzana a colaborat cu SIS N BRO, sub îndrumarea managerului de proiect Andrei Boaghe, iar muzica i-a fost scrisă de către Dael Damsa.

 

Cei mai buni profesioniști au lucrat cu Feyzana Yilmaz, această fetiță dulce ca ciocolata.

 

Vă lăsăm mai jos link-ul către Ritmul Feyzanei, ca să gustați și voi din savoarea acestei veri tinere și neliniștite!

Adaugă comentariu