La doar 10 ani, o fetiță din Australia are propria afacere

La doar 10 ani, o fetiță din Australia are propria afacere

Are doar 10 ani și își câștigă deja proprii bani. Este vorba despre Pixie Curtis, o fetiță din Australia, care a lansat o afacere de succes cu jucării și accesorii.

 

În spatele lui Pixie se află mama ei, Roxy, de profesie specialist în relații publice, care a făcut și afirmația care a adus-o pe fiica ei în atenția presei din toată lumea, de la The Sun și până la New York Post: „Nu ai de ce să te îngrijorezi, la 15 ani te poți retrage la felul în care îți merge!”

 

La vârsta la care copiii încă se joacă cu păpuși, Pixie face bani din ele. În luna mai a acestui an, fetița a lansat un magazin de jucării, care a avut încasări record de peste 200.000 de dolari doar în prima lună de la deschidere. Pentru următoarea decadă se estimează că va ajunge la un profit de 21 de milioane de dolari.

 

„Ceea ce este cel mai frumos pentru mine este spiritul ei antreprenorial, pe care l-a dezvoltat de la o vârstă atât de fragedă. Eu nu l-am avut, deși mi-am dorit mereu să am succes”, a recunoscut mama lui Pixie, cea care se află, la orice pas, în spatele micii afaceriste.

Sursa: peroz.ro

Adaugă comentariu

Închide