Opinie referitor la vacanțele din grădinițe: Nici în restul lumii nu rămân grădinițele deschise pe timp de vară

Opinie referitor la vacanțele din grădinițe: Nici în restul lumii nu rămân grădinițele deschise pe timp de vară

Violina Lipcean, mămică, a decis să afle dacă peste hotare tot există vacanțe la grădinițe în contextul în care în Moldova multe grădinițe se închid circa o lună și jumătate vara, și a descoperit că de departe nu doar în Moldova acestea au vacanță.

„Înțeleg mamele care se revoltă din cauza vacanțelor de vară în grădinițe...DAR... Ce o să facem când copiii merg în clasa întâi și vacanțele durează 3 luni de zile? Atunci de unde o să găsim o soluție? Peste noapte o să găsim bone, cursuri, tabere?  La 7 ani copiii nu-i prea poți lăsa singuri toată ziua acasă. Nici la 8 de fapt”, a scris mămica într-o postare pe pagina sa de facebook.

Și, a adăugat ea, nici in restul lumii nu rămân grădinițele deschise pe timp de vară, iată Israel, Italia și Finlanda (sunt indicate și sursele de informare):

Poate credeți că mă uit prea departe, dar iată și situația din vecina Românie (unde doar pe ici colea rămân grădinițe deschise): Vacanța de vară durează 3 luni (15 iunie - 15 septembrie) doar câteva rămân deschise”, a accentuat mama.
https://www.romaniatv.net/gradinitele-din-bucuresti--deschi…

M-am cumpărat și eu la toată această zarvă mare, dar după un pic de research, vedeți că nu-i nimic ieșit din comun ca copiii de grădiniță să aibă și ei o vacanță și că aceasta nu se întâmplă DOAR în Republica Moldova și că de fapt în clasa întâi copilul vostru va sta 90 de zile acasă!”, a încheiat Violina Lipcean.

 

Foto simbol: urbanlook.ru

Adaugă comentariu

Închide