Star Kids - aici se formează personalitatea!

Star Kids - aici se formează personalitatea!

Cu toții cunoaștem faptul că, fundamentul personalității copilului se formează de la naștere până la vârsta de șapte ani. Ceea ce îl înconjoară, condițiile în care se află, societatea cu care învață să interacționeze - toate aceste cărămizi clădesc universul unui mic, dar deja format, omuleț. Din acest motiv, pe lângă educația corectă în familie, este foarte important alegerea grădiniței pe care o frecventează copilul. Alegere ideală - Star Kids Education & Sport - unicul centru de dezvoltare pentru copii din țară, care include zona de joc, de studii, sport și recreere.

Star Kids reprezintă un proiect unic realizat de compania de construcții Eldorado Terra și rețeaua de cluburi de fitness Aquaterra. Prima grădiniță Star Kids și-a deschis ușile pentru copilașii de la 2 până 7 ani în anul 2017, la Ciocana, iar doi ani mai târziu, Eldorado Terra și Aquaterra au deschis filiala Star Kids în sectorul Botanica.

Echipa profesionistă Star Kids a ținut cont de toate aspectele necesare: climat psihologic, securitate, săli de clasă spațioase, nivel înalt de profesionalism al pedagogilor, condiții confortabile, activități interactive, meniu conceput cu atenție, metodologii progresiste, pregătire pentru școală, programe de recreere și cel mai important - atmosfera, în care copilul crește fericit!

Star Kids include:
- programe de dezvoltare intelectuală și abilităților creative;
- asistență psihologică și logopedică;
- activități sportive
- frecventarea camerei saline;
- învățarea limbii engleze.

Servicii suplimentare:
- 5 mese pe zi;
- grupă cu program prelungit;
- ore individuale cu profesorii și antrenorii.

Ușile Star Kids Botanica sunt deschise pentru toți copilașii ! Și, atenție, părinți, doar în perioada de iarnă, la Star Kids Botanica la înscrierea copilului dumneavoastră este activă oferta specială!

Contacte:

Star Kids Botanica

str. Testemițanu 3/15

tel: /022/ 55 00 78  /+373/ 69 55 00 45

email: botanika@starkids.md/starkids2@starkids.md

Star Kids Ciocana:

str. Ginta Latina 12/20

tel: /022/ 55 00 77  /+373/ 60 55 00 79

email: info@starkids.md/starkids@starkids.md

www.starkids.md

 

Adaugă comentariu

Închide