Vă invităm la grădinița StarKids pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 7 ani

Vă invităm la grădinița StarKids pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 7 ani

Centrul de Dezvoltare a Copilului Star Kids este un loc în care sunt create cele mai bune condiții pentru copilul DVS, echipa Star Kids fiind preocupată de realizarea obiectivelor  educaționale interactive, pentru dezvoltarea fericită și armonioasă a copilului dumneavoastră.

 

Centrul de Dezvoltare Star Kids a fost înființat sub egida companiei de construcții Eldorado Terra și a rețelei de cluburi de fitness Aquaterra. În acest moment există 2 grădinițe unice:

-Ciocana la str. Ginta Latină 12/20

-Botanica la str. Testemițanu 3/15

 

Principala caracteristică distinctivă a Star Kids este un sistem unic de educație, copiii învață limbi străine, se pregătesc pentru școală folosind tehnologia computerizată modernă, fiind înrolați în activități creativitate și sportive. În plus, profesorii garantează terapia psihologică și logopedică, însoțind fiecare copil.

 

Star Kids este singura grădiniță cu o sală de joacă din blocuri de sare din Himalaya. Potrivit experților, doar 40 de minute de a fi într-o astfel de cameră vor contribui semnificativ la întărirea imunității și la prevenirea alergiilor la copii.

 

Sistemul de securitate garantează un control sporit - există 25 de camere de supraveghere video pe teritoriul Centrului, iar copiilor li se eliberează un fel de „pașaport electronic”. Fiecare copil are un chestionar cu fotografii ale părinților sau persoanelor de încredere care îl pot ridica după curs.

 

Star Kids oferă:

-programe pentru dezvoltarea inteligenței și abilităților creative;

- logopedie și suport psihologic;

- antrenamente sportive;

- vizite la sala de sare (salină);

- studierea limbii engleze.

Servicii adiționale:

- 5 mese pe zi;

- centru de îngrijire de zi;

- lecții individuale cu profesori și formatori.

 

Număr limitat de locuri! Vă așteptăm!

Date de contact:

Star Kids BOTANICA:


Star Kids Ciocana:

 

Adaugă comentariu