(Video) Imaginile care au șocat internetul: Un tată ține nou-născutul cu capul în jos și îl învârte violent în aer

(Video) Imaginile care au șocat internetul: Un tată ține nou-născutul cu capul în jos și îl învârte violent în aer

În mediul online a fost publicat un filmuleț video în care se poate observa cum un tată ține bebelușul de picior și îl învârte violent în aer. Copilul este mai mic de 2 luni, iar filmulețul nu este singurul video ciudat din colecția acestei familii.

Poliția din Krasnodar (Rusia) a menționat că părinții copilului sunt anunțați în căutare. Imaginile video au fost înregistrate în apropierea orașului Soci.

Copilul este învârtit în aer ca o păpușă, iar bărbatul în tricou gri și pantaloni scurți fluieră. Starea copilului nu pare să-l deranjeze deloc pe bărbatul din imagine. Pe fundal, se aude râsul unei femei.

Spectacolul de jonglerie cu nou-născut durează jumătate de minut. Cu toate acestea, nu cunoaștem din a câta încercare a fost înregistrat video și cât de des se practică acest „spectacol”.

Filmulețul a fost publicat pe Instagram, iar internauții au menționat că alături de picioarele bărbatului este o sticlă din care se fumează marijuana.

În prezent, polițiștii desfășoară măsuri de căutare operațională, menite să stabilească unde se află copilul și părinții.  

 

Adaugă comentariu