Cărți și jucării personalizate pentru piciul tău

Cărți și jucării personalizate pentru piciul tău

Ce-ar fi să-i oferi piciului tău cadou Cartea personalizată cu povestea „Pomului de Crăciun”? O carte în care să fie el eroul principal poți comanda la Alpaca, companie autohtonă de creare a cărților și jucăriilor.

Pe alpaca.md găsești oferte foarte bune de Crăciun, unde la plasarea comenzii trebuie să indici numele copilului, culoarea ochilor și a părului, și micuțul tău va primi cadou cărți de colorat și stickere ce reprezintă diferite meserii, în care își va regăsi trăsăturile.

Spre exemplu în video atașat puteți vedea un set cu DOUĂ CĂRȚI PERSONALIZATE cu numele, prenumele, culoarea ochilor și a părului copilului, două cărți de colorat, o jucărie alpaca, decorul din paie de hârtie artizanală + stickere personalizate și o mască alpaca pentru fetiță cadou.

 

ALPACA este un producător din Republica Moldova de cărți, jucării și cadouri pentru copii. Pentru informații : info@alpaca.md / +373 790 15153

 

Totodată, vă anunțăm că la evenimentul nostru Crăciunul Copiilor, care se va desfășura pe 15 decembrie, veți putea vedea și procura cărți și jucării de la Alpaca.

Adaugă comentariu