Două tinere mămici au înțeles importanța produselor organice pentru bebeluși și au fondat un brand local

Două tinere mămici au înțeles importanța produselor organice pentru bebeluși și au fondat un brand local

Ana și Dana sunt două surori care au devenit mămici la o diferență de 10 luni. Tinerele au descoperit importanța produselor organice pentru îngrijirea nou-născuților și au decis să ne povestească ce le-a motivat și cum s-a născut ideea de a promova aceste produse pe piața internă.

Fiind tinere mămici, am întâmpinat dificultăți în momentul când doream să procurăm produse naturale - haine sau produse de igienă - pentru copiii noștri, aici, în Republica Moldova. Astfel eram nevoite să le achiziționăm de peste hotare prin intermediul prietenilor noștri, iar cea mai mare problemă era faptul că trebuia să așteptăm mult timp ca produsele să ajungă la noi.

Din acest motiv, ne-a venit ideea și am decis să aducem chiar noi pe piața locală produse naturale, certificate organic, pentru nou-născuți.

Produsele care le avem în stoc sunt de la GrunSpecht, Burt's Bees Baby, Alana - companii internaționale din Germania și SUA - certificate GOTS. 

Ce înseamnă GOTS? 

GOTS este prescurtarea de la Global Organic Textile Standard, traducerea însemnând standardul global al textilelor organice. Acest standard este cel mai cunoscut la nivel mondial și este în definitiv o etichetare de încredere incluzând criterii ecologice și sociale, susținut de certificări independente ale întregului lanț de producție.

Scopul standardului este de a defini cerințe recunoscute la nivel mondial care să asigure starea organică a textilelor, de la recoltarea materiilor prime, fabricarea responsabilă din punct de vedere ecologic și social, și până la etichetare, pentru a da asigurări consumatorului final privind calitatea produsului. Producătorii de textile sunt capabili să exporte țesăturile și hainele organice cu o singură certificare acceptată pe toate piețele din întreaga lume.

Totodată ne-am gândit că aceste produse ar fi perfecte dacă le vom da un alt aspect. Și nu era nevoie de mult - ci de un concept, un loggo și, desigur, cel mai important ingredient - de mult suflet. Astfel s-a născut micul nostru proiect BioBabyCare.

Noi oferim posibilitate clienților să își aleagă singuri produsele, ca mai apoi să le împachetăm într-un mod special. Atunci când ai un eveniment important - un botez, o zi de naștere, un baby shower sau pur și simplu vrei un cadou pentru un bebeluș și dorești să ieși în evidență, BioBabyCare este cea mai bună soluție pentru a oferi ceva original, dar cel mai important – absolut ecologic.

Toate produsele care le găsiți la BioBabyCare au fost testate personal de cele două surori fondatoare ale brandului. Ele au rămas foarte mulțumite de calitatea și naturalețea lor, astfel își doresc să ajute și alte mămici care vor să ducă un mod sănătos de viață și să aibă un mediu ecologic pentru copii lor. 

Produsele BioBabyCare sunt destinate tuturor copiilor de la 0 la 12 luni, cu excepția produselor de igiena de la Burt's Bees care pot fi folosite și până la  10 ani (șampon, gel de duș).

În perioada sărbătorilor de iarna fondatoarele vor pregătit produse noi cu tematica de Crăciun, dar și produse de îngrijire pentru mămici. 

 

Produsele BioBabyCare pot fi găsite:

Facebook:  https://www.facebook.com/Bio-Baby-Care-107097837296970/

Instagram @biobabycare3

Tel. 079002199

În Chișinău livrarea este gratuită.

 

 

Foto: arhiva personală

 

Adaugă comentariu