Cinci greșeli pe care le fac gospodinele în timpul menajului

Cinci greșeli pe care le fac gospodinele în timpul menajului

Casa este cartea de vizită a fiecărui om gospodar, care sugerează chiar din prag dacă este ordonat și îngrijit sau viceversa. Pentru ca menajul să fie mai cu spor și efectuat în timp scurt este bine de ținut cont de sfaturile celor pentru care cleaning-ul este parte a meseriei. Compania de curățenie - ServiceMagic vine cu câteva sugestii unde și când se greșește în timpul menajului: 

Își organizează incorect timpul

Dacă profesioniștii în curățenie pot ordona casa în câteva ore, atunci gospodinelor și gospodarilor nu întotdeauna le reușește. Motivul? Pe lângă menaj mai au parte și de alte task-uri. Cert e că asta derutează. Dar, circa 20 de minute pe zi alocate curățeniei ar putea fi salvatoare. 

Nu lucrează de sus în jos

Și asta face ca munca să fie efectuată de două ori, respectiv să piardă de două ori mai mult timp. Ordinea corectă în menaj presupune: debarasarea de lucrurile inutile, aranjarea celor rămase la locul lor, ștergerea, curățarea și dezinfectarea tuturor obiectelor, și, la final, spălarea pardoselii.

Pulverizează cu spray toată suprafața mobilei

Pe lângă faptul că cheltuie o cantitate dublă de produs de curățat, până ajung să șteargă toată suprafața, spray-ul intră în mobilă, se usucă, devine cleios și lasă pete. Soluția perfectă este de a da cu spray pe o cârpă, apoi de a șterge mobilierul. 

Spală ferestrele când e soare afară 

Și aici greșesc, pentru că soarele puternic nu face altceva decât să lase urme pe sticlă. Respectiv, momentul potrivit de a spăla geamurile este timpul înnorat. Soluțiile din comerț pot fi înlocuite cu un amestec din oțet, apă și soluție pentru spălat vesela.

Curăță cuptorul doar când s-a răcit

Potrivit, celor de la Service Magic faptul că mulți spală cuptorul abia când e rece nu-i face decât să muncească dublu și ineficient. Cel mai indicat este ca acesta să fie curățat când e cald, la 15 minute după utilizare, sau trebuie încălzit din nou la maximum, apoi curățat. 

Dar cum timpul fiecăruia este valoros, iar mamele de azi au prea multe alte sarcini când stau acasă în concediul de îngrijire a copilului, acestea nu întotdeauna au timp pentru menaj. Soluția vine de la Service Magic - o echipă tănără de profesioniști, dornică să preia toate sarcinile care țin de asigurarea curățeniei. Scopul lor este de a oferi cele mai bune servicii de curățenie la cele mai rentabile prețuri și de a crea cu clienții o relație de lungă durată. Compania asigură servicii profesionale de curățenie în zona orașului Chișinău, fiind axată pe servicii de curățenie în complexele rezidențiale – case, vile, apartamente și birouri cu o suprafață maximă de 200 mp.

Așadar, Service Magic este unica firma de curățenie din Chișinău, care oferă:

  • Economie - prețuri competitive pentru servicii de curățenie profesioniste. Pentru asta au fost stabilite cele mai bune prețuri, pe care le poate calcula chiar clientul, care ecomomisește nu doar bani, ci și timp, estimând costul comenzii online.
  • Sănătate - echipament modern și soluții profesionale de igienizare. Compania utilizează echipament  HEPA - Kirby, Karcher sau Ghibli - perfecte pentru înlăturarea oricărei surse de alergeni. Pentru dezinfectare folosesc soluții profesioniste care vor omorî toți microbii.
  • Confort – lucrează rapid și calitativ, efectuând într-un timp rezonabil toată gama de servicii solicitate. În general, durata executării seriviciilor de curățenie depinde de suprafața casei. Astfel, curățenia generală într-un apartament cu o odaie poate dura două – trei ore, ajungând la șase- șapte ore pentru locuințele cu suprafețe mari.
  • Siguranță - să-ți lași casa pe mâinele altcuiva poate poate părea o adevărată provocare. Cu ServiceMagic lucrurile sunt în siguranță pe durata efectuării serviciilor de curățenie.
  • Returnarea costului dacă nu ești satisfăcut de calitatea serviciului - 100% banii înapoi. Pare neverosimil, dar e adevărat. Clienții nemulțumiți de calitatea serviciilor prestate, beneficiază încă o dată de serviciile de curățenie. Dacă nici așa nu sunt satisfăcuți de rezultat, atunci clientul primește 100% din valoarea comenzii plasate.

Pentru compania ServiceMagic fiecare client este foarte important. De aceea, ei garantează atitudine responsabilă și profesionistă pentru toate comenzile plasate pe website. Pentru mai multe detalii poate fi accesată pagina de internet. http://www.servicemagic.md/ unde veți avea ocazia să vă calculați singuri prețul pentru serviciile de curățenie, sau pagina de facebook cu aceeași denumire.

Foto:zoom-biz.ro, como-encontrar.com, baby-unica.ro

Adaugă comentariu