O familie a apelat la servicii găsite pe Facebook și a rămas fără bunurile agonisite o viață

O familie a apelat la servicii găsite pe Facebook și a rămas fără bunurile agonisite o viață

Fie pentru socializare sau business, Facebook-ul a devenit parte din viața noastră. Aici comunicăm cu prietenii de peste mări și țări, dar și cu cei de peste ușă, aici ne informăm, aici ne îndrăgostim ades, aici creăm relații de prietenie pentru întreaga viață, de ce nu?! Dar din cauza acestei platforme de comunicare putem pierde nu doar timpul, ci și bunurile materiale. Așa s-a întâmplat că o tânără familie din Marea Britanie a rămas fără toate bunurile din casă după ce a apelat la niște servicii găsite pe Facebook. Istoria lor o redăm în articolul nostru.

Mark Higgins și Becky Szenk formează un cuplu și au o fetiță împreună, iar cu ceva timp în urmă au hotărât să se mute mai aproape de locul de muncă al soțului. Așa cum nu au găsit pe nimeni să îi ajute să își transfere lucrurile la noua locuință, Becky a dat la căutare pe Facebook o companie ce pune la dispoziție asemenea servicii. A studiat multitudinea de oferte, dar s-a oprit la cea cu denumirea „Lee Green”. Părea o companie serioasă, cu multe recenzii pozitive, iar după o discuţie cu managerul general al companiei a decis să apeleze la serviciile lor.

Mark şi Becky au fost extrem de surprinşi să vadă cât de repede s-au mişcat, în doar 45 de minute, totul era deja împachetat şi pe drum spre noua locuinţă. Părinții cu copilul au ales să meargă cu mașina personală, după ce au verificat dacă nu le-au mai rămas lucruri prin casa veche.

Spre marea lor uimire, atunci când au ajuns la locul unde trebuiau să le fie aduse lucrurile, acolo nu era nimeni. Au așteptat ore bune, făcându-și griji că o fi avut loc vreun accident. Dar se pare că fusese chiar ei victime. În mai puţin de o oră au pierdut tot! Nu mai aveau nici haine, nici hrană, iar așa-zisa companie nu există în realitate.

Deși comunitatea în care trăiesc le-a sărit în ajutor cu donații, ei rămân a fi în șoc, iar lecția lor de viață trebuie să fie și pentru noi o alarmă. Așa cum noi ne putem face foarte ușor un profil pe rețelele de socializare, la fel pot face și răufăcătorii, traficanții, hoții. Nu în zadar se tot subliniază că trebuie să avem mare grijă la ceea ce postăm și cât de multe date despre noi, familie și viață persoanlă împărțim cu „prietenii” virtuali.

Sursa: livetrending.ro

Adaugă comentariu