9 istorii inspiraționale ale oamenilor care au învins în lupta cu kilogramele în plus

9 istorii inspiraționale ale oamenilor care au învins în lupta cu kilogramele în plus

Obezitatea tinde să devină problema secolului 21. Tot mai mulți oameni se confruntă cu probleme de greutate din cauza modului sedentar de viață și a alimentației bogate în glucide și grăsimi. În articol vă prezentăm istoriile a 9 persoane care au luptat cu obezitatea și se declară învingători.

Kate, minus 55 kg în 9 luni

Kate a recunoscut că la început greutatea în plus nu o deranja, dar ulterior au apărut problemele de sănătate și a decis să reducă volumul de mâncare. Rezultatul nu s-a lăsat așteptat prea mult și tânăra a slăbit 8 kilograme chiar în prima săptămână. Acum ea face sport câte 2 ore zilnic și nu demult a finalizat studiile devenind profesoară de educație fizică.

 

Vitalie, minus 71 kg în 3 ani

Vitalie și-a organizat singur programul de alimentație încercând să-l facă echilibrat. Astfel, alimentația corectă i-a redus pofta de făinoase și dulce. Bărbatul a depus eforturi să meargă cel puțin 10 mii de pași zilnic, iar apoi a început să se antreneze pentru a face mușchi.

 

Regina, minus 68 kg în 3 ani

Regina a început a slăbi pe etape. Inițial excludea produsele nocive din alimentație, apoi și-a descărcat lecții video cu antrenamente pe care le făcea acasă. Mai târziu tânăra a început a merge la sală unde participa la toate antrenamentele de grup. Fata are 5 mese pe zi - micul dejun, prânz, cină și 2 gustări între ele.

 

Djad, minus 45 kg într-un an

Djad a început prin a înlocui gustările calorice cu fructe sau produse mai slabe. Cina a fost redusă la minimum, iar consumul zilnic de 3 mii de calorii s-a micșorat de două ori ajungând la 1500. Tânărar a recunoscut că anterior peste tot mergea doar cu transportul inclusiv fiindcă respira foarte greu în timpul mersului pe jos. Acum însă îi place să se trezească dimineața devreme și să meargă pe jos la magazin.

 

Lindsi, minus 90 kg în 2 ani

Pentru a slăbi Lindsi a fost nevoită să-și reducă numărul de calorii consumate zilnic de la 4000 la 700 și să facă antrenamente istovitoare. Însă rezultatul este uimitor.

 

Melissa, minus 106 kg în 3 ani

Ca să slăbească, Melissa s-a înscris într-un grup online pentru persoanele cu aceleași probleme. Apoi tânăra a renunțat la fast-food, a început a consuma produse din cereale integrale în loc de pâine și paste. Peste 3 luni tânăra a început a face mișcare inițial câte 5 minute pe zi.

 

Jonathan, minus 99 kg în 3 ani

Jonathan a ales să slăbească alimentându-se corect și făcând sport cu antrenor personal. După primele 34 de kilograme slăbite, în viața tânărulu ia apărut o iubită cu care merge în drumeții lungi și la plimbări pe biciletă. De asemenea, bărbatul a renunțat la fast-food.

 

Jill, minus 89 kg în 4 ani

Jill a spus că anterior nu mânca dimineața, iar în timpul zilei mânca multe chipsuri, ciocolată și cașcaval. Acum femeia mănâncă dimineața cereale și fructe, iar în loc de gustările din fast-food preferă cartofii fierți și salata. Jill a creat un grup de susținere pentru persoanele care luptă cu obezitatea și se pregătește de maraton spunând că are o grămadă de energie.

 

Pascal, minus 147 kg în 3 ani

Atunci când medicii îi puneau deja diagnoze tot mai rele, Pascal a decis să schimbe situația. El a renunțat la fast-food și produsele lactate în favoarea legumelor, orezului brun, ovăzului, quinoa și cărnii slabe. Mai mult chiar, bărbatul a decis că mâncarea trebuie „meritată” și de fiecare dată merge pe jos după produsele necesare pentru gătit. De asemenea, el a renunțat la semifabricate și face toată mâncarea acasă. Pascal merge pe jos câte 10 km zilnic și după primele 90 kg slăbite a început a merge la sală unde practică atletica grea. Cu ajutorul antrenamentelor a mai slăbit 60 kg.

 

 

Foto și informații: adme.ru

 

Adaugă comentariu