Are 99 de ani și este instructoare de yoga. Vezi cele 5 reguli ale sale pentru o viață lungă și fericită!

Are 99 de ani și este instructoare de yoga. Vezi cele 5 reguli ale sale pentru o viață lungă și fericită!

Tao Porchon-Lynch s-a născut la 13 august 1918, adică anul acesta va împlini 100 de ani. Femeia este cea mai în vârstă instructoare de yoga, dar și dansatoare. Femeia este foarte activă, călătorește mult, se întâlnește cu multe persoane, dar și găsește timp să facă yoga împreună cu cei care susțin acest mod de viață. În articol vă prezentăm cele 5 reguli ale sale pentru o viață lungă și frumoasă.

1. Niciodată nu lăsați treburile de azi pe mâine. Totul trebuie făcut aici și acum. Acesta este unul dintre secretele unei vieți fericite.

2. Nu-i ascultați pe cei care vă zic că nu puteți face ceva. Mereu concentrați-vă asupra cea ce puteți face și gândiți pozitiv.

3. Niciodată nu vă trădați pe sine și credința pe care o aveți. Dacă credeți în ceva, atunci acționați imediat.

4. În fiecare dimineață îmi zic că astăzi va fi cea mai bună zi din viața mea. Și astfel atrag în jurul meu persoane care gândesc și simt la fel.

5. Eu mereu sunt curioasă. Dacă vă pierdeți interesul pentru ceea ce vă înconjoară, atunci veți deveni melancolici și vă va fi plictisitor să trăiți.

Tao Porchon-Lynch mai face și dansuri festive, iar partenerul său, cu care a câștigat multe concursuri, este mai tânăr cu 70 de ani. Dacă v-a trezit curiozitatea, atunci o puteți urmări pe această femeie activă și interesantă și pe pagina sa de Instagram.

 

 

Sursa: cosmo.ru; instagram.com

Adaugă comentariu