Află secretul de frumusețe al femeii care la 50 de ani arată ca o adolescentă

Află secretul de frumusețe al femeii care la 50 de ani arată ca o adolescentă

Toți care îi văd pe stradă cred că sunt un cuplu, dar de fapt, sunt mama și fiul ei. Lilu Yelin are aproape 50 de ani, dar arată ca o tânără. Află care este secretul de frumusețe al femeii.

Lilu Yelin este chinezoaica ce reușește să arate incredibil de bine la vârsta de 49 de ani. Femeia se machiază foarte rar, iar uneori se întâmplă ca lumea să nu o creadă că nu a decurs la nicio operație estetică pentru a arăta impecabil.

„Oamenii sunt deseori șocați când află că am aproape 50 de ani. De câte ori merg la cumpărături și le spun oamenilor ce vârstă am, diverși necunoscuți mă întreabă care-i secretul meu”, a declarat Lilu pentru Daily Mail.

De fapt, Lilu spune că frumusețea și aspectul ei fizic sunt rezultatul unei munci asidue. Aceasta nu și-a făcut absolut nici o operație estetică, iar secretul frumuseții se datorează faptului că practică cu regularitate sportul de mai bine de trei decenii.

„Înot și fac exerciții cu greutăți în fiecare zi. Cel mai mult îmi place să înot iarna, în spațiu deschis. Când toată lumea se îmbracă cu haine groase, eu mă dezbrac în costum de baie și mă scufund în apa rece ca gheața”, mărturisește femeia.

Mai mult ca atât, Lilu Yelin este foarte activă și în mediul virtual. Pe una dintre rețelele de socializare din China, femeia a reușit să fie urmărită de mai bine de 75.000 de admiratori. Iar motto-ul de care se conduce Lilu în viața de zi cu zi este următorul: „Crezi că ești plinuță? Asta deoarece nu ai transpirat suficient!”.

Foto: weibo.com; boredpanda.com

Adaugă comentariu