Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie. Vezi câți copii au

Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie. Vezi câți copii au

Familia cu cei mai mulţi copii din Marea Britanie a anunţat că mai aşteaptă un bebeluş. Acesta va fi cel de-al 18-lea copil al soţilor Radford.

Sue Radfor, în vârstă de 40 de ani și soțul său, Noel, 45 de ani, au 17 copii, dar femeie este însărcinată pentru a 19-a oară, deoarece a pierdut o sarcină în cea de-a 21-a săptămână. Cel de-al 18-lea bebeluș se va naște în luna iulie, asta în ciuda faptului că în urmă cu opt luni soţii Radford juraseră că nu vor mai face un alt copil.

Sue şi Noel, care s-au cunoscut în copilărie şi s-au îndrăgostit unul de celălalt, îşi întreţin familia uriaşă din aproximativ 30.000 de lire sterline pe an, venit pe care îl scot din brutăria lor particulară, la care se adaugă o alocaţie pentru fiecare copil de 180 de lire sterline pe săptămână.

Prima dată Sue a rămas însărcinată la 14 ani. Primul născut a fost Charlie, care are acum 25 de ani. Sue mai spune că sarcinile ei au fost uşoare şi a născut repede. Pe Caspar, de pildă, l-a născut după numai 20 de minute de travaliu. "Corpul meu revine în formă relativ repede şi cred că având grijă mereu de copiii mei mă ajută să mă menţin în formă", consideră "supermama".


Foto: romaninuk.net

Adaugă comentariu