E GRAV! Ne mint pe banii noștri!

E GRAV! Ne mint pe banii noștri!

 

O mămică ne-a transmis un mesaj în care se arată revoltată de atitudinea unor comercianți din țara noastră. Ne-a povestit experiența ei într-un magazin din capitală. Probabil, în mesajul ei se va regăsi mai multă lume.

„Vă îndemn să luăm atitudine și să nu ne mai lăsăm păcăliți, cel puțin când mergem la magazinul din cartier, cafenea sau farmacie.

Am făcut ieri o achiziție mai puțin reușită și nu cu bună știință, dar din întâmplare. Pentru că de fiecare dată mizez pe responsabilitatea și obrazul producătorului, deși mi s-a mai întâmplat să am decepții.

De obicei, am încredere că descrierea marcată pe cutia unui produs corespunde cu conținutul din interior, dar în ultimul timp se întâmplă ceva grav în domeniul comerțului. Obrăznicia comercianților dă peste margini…

Așadar, am procurat două pachete cu pește congelat Pangasius. Știu că mulți nutriționiști nu-l recomandă, dar am vrut să-mi alint familia cu un gust demult uitat. Fiecare pachet înghețat cântarea câte 900 gr., din care circa 20 procente trebuia să fie gheață.

Am pus acasă un pachet la decongelat și în jumate de oră am descoperit că în pachetul plin cu apă PRACTIC NU MAI ERA PEȘTE!!! Nu aveam din ce găti. Am scos și următorul pachet de la ghețărie, dar odată cu el și cântarul de bucătărie.

Din 900 de grame am descoperit că aveam 580 gr de pește în care încă mai era apă. Dar 20 de procente din 900 înseamnă 180, hai 200 dar nicidecum 300!!!

Am hotărât să iau atitudine. Nu mai vreau să fiu mințită! Am sa raportez fiecare jăcmăneală pe care o voi descoperi de azi înainte. Lucru pe care vă îndemn și pe voi să-l faceți. Scrieți, povestiți, cine sunt șmecherii care ne mint. 

Peștele Pangasius congelat a fost procurat din rețeaua Metro (și îi consider părtași la furt). Produsul este preambalat de SC Blueshark SRL, rn. Criuleni, s. Măgdăcești, str. Mitropolit Varlaam 4. Să-i cunoască toată lumea. Cine se vrea tras pe sfoară, procurați pește de la „rechinul albastru” (Blueshark SRL)”...

 

Scrie-ne și tu dacă ai avut situații similare, în comentarii sau la emailul odoras@gmail.com

Foto simbol: wycd.cbslocal.com

 

Adaugă comentariu