Inedit: O mamă creează torturi care arată ca jucăriile de pluș

Inedit: O mamă creează torturi care arată ca jucăriile de pluș

Concediul de maternitate a inspirat-o foarte mult pe o mamă a trei copii din Singapore, care a reușit să-și deschidă o afacere mult îndrăgită de cei mici. Încă înainte de concediu Suzanne Ng era decisă că-și dorește să petreacă cât mai mult timp împreună cu copilașii săi, dar în același timp să-și găsească și o activitate care să-i aducă venit, dar nici nu bănuia că hobby-ul ei s-ar putea transforma într-o afacere de succes.

Femeii îi place la nebunie să gătească torturi și prăjituri și de fiecare dată aceasta îți surprindea plăcut membrii familiei și invitații cu deliciile realizate de ea. În urma aprecierilor și încurajărilor celor din jur, Suzanne s-a gândit să profite de talentul său și să-și deschidă propria afacere în acest domeniu. În așa fel, acum, femeia a ajuns să realizeze cele mai delicioase și „pufoase” torturi, care imită perfect diferite jucării de pluș. În prezent, creațiile acestei mămici ingenioase au devenit sursa de inspirație a multor cofetari din lume, Suzanne fiind urmărită de zeci de mii de oameni pe Instagram.

În așa fel, femeii îi reușește de minune să îmbine viața personală și cariera. Dar, cel mai important lucru este și faptul că cei mici îi adoră creațiile, iar mulți dintre ei i-au oferit „distincția” de cel mai bun cofetar pentru copii!

Foto: ihappymama.ru 

Adaugă comentariu