Moment de excepție la „Românii au talent”, o tânăra fără mâini a cântat la pian cu degetele de la picioare

Moment de excepție la „Românii au talent”, o tânăra fără mâini a cântat la pian cu degetele de la picioare

Ieri, în cadrul show-lui „Românii au talent” difuzat de ProTV, a avut loc un moment de excepție, care a reușit să sensibilizeze până la lacrimâi membrii juriului și întreg publicul. O tânără în vârstă de 14 ani, pe nume Lorelai Moșneguțu, a interpretat o piesă acompaniindu-se la pian cu degetele de la picioare.

Evoluția tinerei a fost o adevărată lecție de viață, aceasta a demonstrat că nimic nu-l împiedica pe un om să lupte pentru relizarea viselor și dorințelor sale. Fetița a fost abandonată de către părinții ei biologici, ulterior, la vârsta de două luni, a fost adoptată de o femeie cu suflet mare, pe nume Viorica.

Tânăra a interpretat piesa „A milion stars” din repertoriul Luminiței Anghel și a reușit să ajungă direct în semifinala concursului, și asta deoarece la finalul prestației, Mihaela Rădulescu a apăsat pe butonul golden buzz.

Mihaela Rădulescu a povestit emoționantă: „Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge și nu avea cum să își șteargă lacrimile. Am luat-o în brațe și mi-am dat seama că ea nu are cum să mă ia în brațe.”

Nici Pavel Bartoș nu și-a putut stăpâni lacrimile. „Nouă ne-ai dat o lecție. În primul rând uitați-vă ce om pozitiv este acest copil.”, a mărturisit acesta.

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini, este originară din Târgoviște. În afară de muzică, tânăra are și o pasiune pentru scris. Ea scrie cărți, tot cu degetele de la picioare.

Foto/video: Facebook.com

 

Adaugă comentariu