Dansează într-un club de striptease și afirmă: „Sunt o mamă mult mai bună decât altele”!

Dansează într-un club de striptease și afirmă: „Sunt o mamă mult mai bună decât altele”!

Elle Stanger are 31 de ani și este originară din Portland, SUA. Deși are studii în criminalistică, iar o vreme a lucrat în calitate de ofițer de poliție, azi este mamă, stripteuză și scriitoare de literatură pentru adulți. Ca multe alte mame muncește din greu pentru a putea să-și întrețină copilul și pentru a-i oferi tot ce este mai bun pe lume. Viața ei este, însă, una cu totul diferită de cea a multor mame, și tocmai acest lucru, susține ea, o ajută să relaționeze mai bine cu fetița ei.

„Natura muncii mele este foarte variată! Lucrez într-un club de striptease trei zile pe săptămână, iar în restul timpului scriu povești erotice și îmi vând propriile filme, pe care le fac împreună cu partenerul meu. Da, îi acord destul de mult timp și fiicei mele, mai mult chiar decât restul”.

Deși pare o carieră în care cuvântul „mamă” nu prea își are locul, Elle Stanger, americanca de 31 de ani susține că tocmai ceea ce face o ajută să fie o mamă mult mai bună decât altele, întrucât și-a dezvoltat un simț mult mai sensibil al empatiei.

Asta înseamnă inclusiv că mă simt datoare să cresc o ființă umană, care să fie mult mai bună decât mine și care va face din lume un loc mai bun”, spune Elle pentru Barcroft TV.

Femeia nu s-a sfiit să-i spună fiicei sale, care acum are cinci ani, că dansează pentru bani într-un club de striptease din localitatea sa natală și nici nu consideră a face ceva rușinos de care ar trebui să se ascundă.

Adaugă comentariu