Soția unui militar l-a anunțat că este gravidă într-un mod inedit chiar înainte ca el să plece în misiune

Soția unui militar l-a anunțat că este gravidă într-un mod inedit chiar înainte ca el să plece în misiune

Căsătoriți de aproape doi ani, cuplul Lindsey și Ben Brown își doreau foarte mult un copil, dar prima încercare s-a soldat cu lacrimi. Aceștia s-au confruntat cu o pierdere a sarcinii la nouă săptămâni. După un an de zile, Ben a aflat că este trimis în misiune în Afganistan pentru nouă luni sau și mai mult, deci nașterea unui copil ar fi fost amânată din nou. Înainte de plecare, însă, soția i-a pregătit o surpriză ce nu l-a lăsat fără lacrimi.

Lindsey Brown i-a spus soțului că înainte de a pleca vrea să facă împreună o sesiune foto. Doar că cu trei zile mai devreme, femeia a aflat că este însărcinată. Așa împreună cu fotograful au hotărât să-l surprindă pe soț chiar în mijlocul sesiunii foto.  

Cu spatele unul la altul, cuplul trebuia să scrie pe o tablă albă trei lucruri pe care le iubesc unul la altul. Soțul militar a scris „inteligentă”, „amuzantă” și „superbă”, în timp ce ei i-a fost de ajuns să scrie minunata veste că vor avea un copil. Emoțiile le puteți vedea din fotografii!

 

Acum viitorul tătic numără zilele până a reveni acasă și planifică să o facă mai devreme doar pentru a fi alături de soție când aceasta va aduce pe lume copilașul mult așteptat, fetiță de altfel. 

Sursa: lovewhatmatters.com

Adaugă comentariu