Un tată cu sindrom Down și-a crescut fiul care a devenit medic

Un tată cu sindrom Down și-a crescut fiul care a devenit medic

Aceasta este povestea emoționantă care a făcut înconjurul planetei! Un tată cu sindrom Down și-a crescut fiul care a devenit apoi un medic de succes. A reușit să depășească orice obstacol, fiind dovada vie că dragostea învinge întotdeauna, într-un fel sau altul, scrie enews24.ro

Cu toate că multă lume crede că persoanele care suferă de această afecțiune nu pot avea copii, acest lucru nu este adevărat. Femeile pot rămâne însărcinate fără probleme și bărbații pot deveni tați, chiar dacă în cazul lor asta se întâmplă mai rar.

Jad Issa este un bărbat din Siria, care a devenit tată. Soția lui nu suferă de această afecțiune și nici fiul lui. Povestea lui de viață a impresionat o lume întreagă.

 

Sader povestește acum cât de mult a fost iubit încă din prima clipă în care a venit pe lume. Jad a avut grijă ca fiul său să nu simtă nicio diferență față de alți copii. S-a jucat mereu cu el și i-a fost alături. Mai mult decât atât, și comunitatea locală a sprijinit această familie, fără să facă discriminări.

Jad a avut mereu speranțe mari pentru fiul său. Chiar dacă lucra într-o moară, a decis să strângă bani deoparte pentru ca Sader să poată ajunge student.

“Cred că m-aș fi bucurat mai puțin de viață și aș fi fost mult mai puțin pasionat de ceea ce fac dacă nu l-aș fi avut pe tatăl meu special”, a dezvăluit tânărul.

În prezent, Sader este dentist. Și-a ales una dintre cele mai bine plătite joburi din Siria, iar Jad nici că putea fi mai fericit pentru fiul său. Le spunea tuturor că este medic încă de când Sader era doar student la Medicină.

Nu doar relația lui Jad cu fiul lui este una specială, ci și cea cu soția lui. Sader a povestit că părinții săi încă se iubesc la fel de mult, deși sunt împreună de zeci de ani. Se înțeleg reciproc perfect, merg adesea la plimbare împreună și pot discuta și ore întregi, fără să se plictisească.

Adaugă comentariu