Copiii sunt operele de artă ale unei mame

Copiii sunt operele de artă ale unei mame

Mama este o artă pentru copii săi, indiferent de vârstă, statut sau naționalitate. Ea este universul în care se concep și iau naștere copiii. Este o pensulă magică, care schițează cu mare dragoste fiecare copil și îi oferă culori și forme diferite. Este pictor, regizor sau meșter... Orice chip ar avea, MAMA este arta întruchipată!

Victoria nu a făcut arte, dar a trăit mereu cu simțul artistic și a „creat” doi copii frumoși. A crescut dragostea pentru creație odată cu copiii ei și a implementat-o într-un domeniu, care deși nu este artistic, este dedicat copiilor. Și respectiv implică multă magie și culoare.

Timp de 10 ani, Victoria aplică cele mai ingenioase și creative idei în domeniul de activitate, și anume - alimentația pentru copii. Împreună cu o echipă tânără și ingenioasă, creează povești și le dau viața atât în mass-media, cât și la evenimentele special concepute pentru copii și părinți. Este mereu prezentă la evenimentele organizate de revista Odoraș atât online, cât și offline, și cunoaște personal pe mulți dintre micii eroi de la aceste evenimente.

Nu am încetat niciodată să creez. Nici la serviciu, nici acasă. Creativitatea la locul de muncă îmi aduce realizări frumoase și multă recunoștință din partea micilor gurmanzi, iar creativitatea de acasă mă conectează cu ai mei copii minunați!”,  a spus Victoria la o cafea cu reporterul Odoraș.

Victoria este o mămică activă și un manager foarte implicat, o persoană importantă în compania Heinz. Nu este niciodată epuizată de idei colorate și foarte atractive. Nu obosește să creeze pentru o companie cu renume internațional în domeniul alimentației pentru copii, dar și acasă ea este motorașul care provoacă copiii la activități creative.

Prințesa familiei, Anna, are 9 ani și a moștenit dragostea pentru pictură de la mama sa. Este elevă la Liceul Berezovschi, în clasa cu profil de arte plastice. În clasa a I-a a luat locul 1 la olimpiada de artă plastică pe sector și apoi pe oraș. Acest lucru a motivat-o și mai mult să își dorească să cucerească noi orizonturi în acest domeniu. Dragostea pentru pictură sau orice altă creație a depășit cu mult orele de la liceu. Anna poate ore în șir să „vrăjească” asupra culorilor și să le pună cu multă măiestrie pe hârtie.

Cavalerul David este pictorul de la bucătărie. Este cel mai bun creator al operelor delicioase pe care le face împreună cu mama. Pentru el este o bucurie să gătească alături de mama lui și de multe ori o trezește cu noaptea în cap ca să gătească ceva delicios pentru micul dejun. Iar la pachet cu dragostea pentru creațiile în bucătărie, David oferă familiei bună dispoziție și cele mai ingenioase șotii.

Victoria este o pasionată a lucrului de mână. Adoră să dea o viață nouă hăinuțelor pentru copii și celor din garderoba proprie, cu ajutorul unor fire de ață, pe care le aranjează cu mare pasiune și dragoste. Este modalitatea prin care își încarcă bateriile și oferă zâmbete copiilor săi. Ea nu are cerințe sau așteptări foarte mari de la copii, dar le oferă suport emoțional și timp pentru a se dezvolta în armonie cu nevoile lor copilărești. Este mereu în povestea lor și chiar le creează povești, prin costumele pe care le face pentru ei.

A început ca o provocare, la una din serbările copiilor, unde trebuiau să aibă un port tradițional, dar stilizat. Copiii erau tare încântați că eu le-am făcut așa hăinuțe superbe și de fiecare dată când au ceva special mă roagă să inventez ceva pentru ei. Iar eu mă bucur că pot fi în aceste momente în prezentul copiilor mei”, afirmă Victoria.

Cea mai distractivă activitate pe care o face Victoria împreună cu operele ei de artă este să picteze. Fără o ideea anume sau planuri mărețe, doar dând frâu liber imaginației. Iar urmărindu-i pe cei mici, realizează încă o dată că cele mai creative lucrări din viața ei sunt copiii, în care nu va obosi să investească timp și idei creative.

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu