Feyzana Yilmaz - o fetiță cu nume de poveste

Feyzana Yilmaz - o fetiță cu nume de poveste

Gingașă, deosebită, înțeleaptă, talentată, plină de bunătate și cumsecădenie. Un copil pe care și l-ar dori fiecare părinte în cuibul său!

Este genul de fetiță pe care nu o poţi trece nicicum cu vederea, din mai multe motive.

Întâi de toate pentru că este  o cochetă înnăscută și mulți care o văd o dată - fie la prezentări de modă, fie cântând și dansând pe marile scene de la noi - cu siguranță au memorizat-o cel puțin grație numelui său unic – Feyzana. De ce unic?

 

Pentru că nu mai găsești o altă fetiță cu nume asemănător, nici măcar prin intermediul motoarelor de căutare. Este un nume format din două cuvinte diferite: Feiza, ceea ce din limba turcă înseamnă bogăţie spirituală, şi Ana, care în ebraică semnifică miloasă, binevoitoare. Iar acest nume compus și intuit original de către părinți i se potrivește ca o mănușă.

 

Apoi, pentru că, această grație cu chip de înger, încadrat de bucle șatene, cu privire verzuie și inocentă, este o zvârlugă de fetiță plină de viață și de talent. Cred că primele cuvinte mai întâi le-a cântat apoi le-a vorbit. Iar de atunci cântecul, muzica, dar și dansul sunt parte din viața sa.

 

Este de la o vârstă fragedă parte a colectivului vocal-coregrafic pentru copii LolliPops, iar mai nou – sufletul și vocea ansamblului SISNBRO. Piesele ei au de obicei sute de mii de vizualizări pe canalul de YouTube! Da, da! Iar piesa *Dance Monkey* în interpretarea Feyzanei Yilmaz are, bunăoară   - țineți-vă bine - peste 12 milioane 800 mii de ascultători!

 

Și asta nu e tot!

Feyzana, ca o Feye adevărată, că așa este dezmierdată în casă, cucerește prin măiestrie și grație toate prezentările de modă și castingurile la care participă. Cu siguranță i-ați observat chipul pe panourile de publicitate din oraș, sau pe online, reprezentând brandurile autohtone, dar și cele internaționale, cum ar fi Iuvas, Andreooly, Lidia Selici, Panda, Benetton, Mayoral, etc.

 

Are o copilărie foarte dinamică, frumoasă, interesantă și plină de succese. Pentru că muncește mult și este extrem de organizată. Vrea să fie prima în toate: la școală, la lecțiile de canto, sau de dans, la înot, la ședințele foto, sau în lumea modellingului. Zilnic își croiește timp și pentru lecturi, dar și pentru prietenul ei patruped Koko, pe care pur și simplu îl adoră, de drag ce-i este.

 

Surpriza

Astăzi, 8 februarie, această fetiță minunată, prințesa familiei Yilmaz, împlinește primul  său jubileu. Face 10 ani de când împarte bunătate, prietenie, mărinimie și înțelepciune tuturor celor care o înconjoară.

 

Mama, tata, frățiorii dar și bunicii îi sunt recunoscători  pentru tot ce este EA - o fetiță minunată! Îi mulțumesc pentru că acum 10 ani a ales să vină în familia lor și îi urează mult noroc, sănătate, voință și puteri pentru a cuceri și a realiza zecile ei de vise și speranțe!

 

La mulți ani frumoși, copilăroși și plini de dragoste, Suflet bun!

 

Adaugă comentariu