Lecție de la Anatol Melnic pentru bărbați: Dacă femeia strigă la tine - taci, închide gura!

Lecție de la Anatol Melnic pentru bărbați: Dacă femeia strigă la tine - taci, închide gura!

Moderatorul radio și producătorul TV, Anatol Melnic, a împărtășit ăîn cadrul unui interviu secretul lui pentru o relație bună cu soția. Acesta a recunoscut că relativ recent a înțeles un lucru – atunci când femeia este supărată și strigă la bărbatul său, cel mai bine e ca acesta să tacă, să o lase să se descarce, iar dacă mai zice și că ea are dreptate, atunci în general e perfect, supărarea ei va trece și mai repede.

Eu am învățat o chestie nu tare de demult, dacă o știam de mai din timp, eram împărat în casă. Femeia cînd strigă, când are o problemă, când îți spune ceva, taci, închide gura! Ea după asta singură se liniștește, singură vine la tine și poate singură își schimbă părerea. Ceea ce eu înainte nu făceam. La mine când soția îmi spunea ceva, eu ziceam „Da cum îndrăznești tu, dacă eu așa cred înseamnă că gata!”. Nu-i drept! Dă-i voie!”, a subliniat Anatol Melnic.

Potrivit lui, o astfel de reacție a femeii poate dura 30-40 de secunde sau chiar un minut. „Dacă îi mai spui „Ai dreptate!” – e genial. Crede-mă, voi faceți dragoste diseară chiar dacă ea e cea mai nervoasă femeie din lume. „Ai dreptate, draga mea, da da, chiar îmi pare rău!” eu nu demult am învățat secretul acesta și e adevărat”, a mai spus Anatol Melnic.

Tot în cadrul interviului el a recunoscut că a fost foarte gelos și posesiv anterior, dar cu timpul s-a schimbat, a învățat să comunice cu soția lui. Totodată, vorbind despre fetița lor, Camelia, Anatol a subliniat că nu ar fi adevărate spusele altora precum că el și soția lui o promovează pe nedrept pe la posturi TV unde micuța cântă, ci ea face strict ceea ce-i place, iar părinții se străduiesc să-i ofere ceea ce ei nu au avut în copilăria lor.

Mai jos puteți vedea ce a mai povestit Anatol Melnic despre viața lui de familie, dar și despre diversele probleme cu care s-a confruntat – pariuri, jocuri de noroc, consum de alcool:

 

Foto: instagram.com/AnatolieMelnic

Adaugă comentariu