Ce spune numele copilului tău despre tine

Ce spune numele copilului tău despre tine

Deşi la prima vedere pare un lucru foarte simplu, alegerea numelui unui copil este un moment foarte important atât pentru părinţi, cât şi pentru destinul celui care-l va purta. Se spune că frumusețea şi rezonanţa unui nume îşi pune amprenta asupra destinului purtătorului.

Numele copilului tău poate spune foarte multe lucruri despre tine, devenind mai degrabă reprezentativ pentru personalitatea ta. Iată care sunt aspectele identității tale care se ascund în spatele numelui pe care îl alegi pentru copilul tău.

Numele neobișnuit – acest fapt îți dă de gol necesitatea de a te afla în centrul atenției. Așadar, un nume neobișnuit ales pentru copilul tău (Akian, Narcisiana etc) poate denota gradul tău sporit de creativitate și necesitatea de atenție, nu doar pentru prichindel, ci pentru tine.

Numele tradițional - dacă te regăsești în această categorie, înseamnă că ești un spirit conservator, spiritual, adânc legat de rădăcinile familiei. Micuțul tău va primi, cu siguranță, o educație "de modă veche", în care buna cuviință, respectul și cinstirea valorilor strămoșești sunt mai importante decât orice altceva.

Numele unei rude - dacă ai ales să îți botezi micuțul după numele unei rude, înseamnă că ești o fire sentimentală, sensibilă, emotivă și extrem de orientată către trecut. Onorarea unui membru al familiei este un gest nobil, mai ales dacă numele merită să fie dat mai departe.

Numele unisex – dacă ai optat pentru un nume unisex în cazul micuțului tău, mesajul din spatele alegerii tale este acela că ești foarte concentrată pe succes. Părinții de fetițe, în special, aleg un nume neutru de gen pentru că exprimă mai multă agresivitate și forță, atribute utile pentru ascensiunea profesională și socială.

Nume de destinații - persoanele publice au preferat întotdeauna să iasă în evidență, de aceea au ales în general nume destul de ciudate pentru copiii lor. De exemplu, cântăreața Alicia Keys și-a botezat copilul Egypt, iar Victoria Beckham, Brooklyn.  Aceste nume au în general o mulțime de semnificații pentru părinți. Ele pot avea legătura cu locul în care s-au întâlnit, au petrecut luna de miere sau au conceput copilul. Prin dăruierea unui astfel de nume, părinții au astfel impresia că au dat micuțului puțin din locul special pentru ei, iar acest lucru îi va aduce noroc în viață. Cu toate acestea, numele precum Londra sau Egipt ar crea destul de multă rumoare, iar copilul tău ar putea fi ținta a numeroase ironii, chiar dacă pentru tine aceste nume au o semnificație specială.

Foto: copilul.ro

Adaugă comentariu