Vacanță gratuită la mare pentru elevii din Chișinău

Vacanță gratuită la mare pentru elevii din Chișinău

Direcția generală, educație, cultură, tineret și sport a mun. Chișinău oferă oportunitatea elevilor cu reușite deosebite de a se bucura, GRATUIT, de o vacanță de 7 zile pe litoralul Mării Negre. Proiectul se înscrie în Programul de Cooperare în domeniul educaţiei Bucureşti - Chişinău pentru elevii treptei gimnaziale şi de liceu din cadrul instituţiilor de învăţământ din Chişinău.

Dacă nu ați reușit să depuneți dosarul la instituția unde studiați pentru a beneficia de aceste foi, o puteți face, în regim de urgență, la DGECTS (str. Mitropolit Dosoftei, 99, secția Educație,bir. 14, tel. 022-222740) până la 20 iulie.

Dosarul elevului, în format electronic și pe suport de hârtie, trebuie să conțină:

- Buletin de identitate/Certificat de naştere;

- Copie Paşaport;

- Aviz epidemiologie de la medicul de familie (cu specificaţia „clinic sănătos - apt pentru colectivitate”) din care să rezulte starea de sănătate-la zi a elevului - sensibilităţi, alergii, afecţiuni sub tratament (avizul urmează a fi prezentat în ziua plecării în tabără),

- Acordul părinților (Vezi Formular - http://chisinauedu.md/sites/default/files/files/acord_colaborare_Bucuresti_0.pdf);

- Copia diplomelor sau notelor, ce confirmă performanțele elevului.

- Varianta electronică/ scanată a dosarului o veți expedia la adresa de e-mail: tabereodihna@mail.ru, iar cea pe suport de hârtie – o depuneți la DGECTS (str. Mitropolit Dosoftei, 99, secția Educație,bir. 14).

Tabăra de vară își va desfășurat activitatea pe litoralul Mării Negre - Costinești, pe perioadele/seriile aferente:

1. 24.07 – 31.07;

2. 31.07 – 07.08;

3. 07.08 – 14.08;

4. 14.08 - 21.08;

5. 21.08 - 28.08.

 

Notă: Tabăra se va desfăşura în staţiunea Costineşti, la Hotelul Corsa. Sunt asigurate 3 mese pe zi în regim de gratuitate. Se va asigura şi transportul tur-retur.

 

Foto simbol: edu-news.ro

Adaugă comentariu