10 vedete care au născut acasă și impresiile lor cu privire la această experiență

10 vedete care au născut acasă și impresiile lor cu privire la această experiență

Nașterea acasă reprezintă o metodă la care apelează tot mai multe mame pentru a-și aduce pe lume copiii, iar vedetele nu fac excepție. Iată câteva exemple de vedete care au născut acasă, alături de impresiile lor cu privire la experiență.

Hilary Duff

La interval de 5 luni după ce Hilary Duff și-a întâmpinat fiica pe nume Banks actrița a împărtășit un videoclip emoționant care captează momentele emoționante prin care a trecut după ce a născut într-o piscină cu apă, la ea acasă. 

„M-am întrebat mult timp dacă voi împărtăși vreodată acest videoclip deoarece este extrem de personal. A fost pur și simplu minunat și satisfăcător (dar și șocat) ca după ce am născut-o pe fiica mea ne-am îmbrățișat…pentru prima dată. În mintea mea îmi place să cred că ea mi-a spus că am făcut o treabă bună, că am reușit împreună. Matt mi-a oferit un sentiment de putere calmă, mama și sora mea mi-au fost alături pentru a mă încuraja și desigur ajutoarele mele la naștere s-au asigurat că sunt bine eu și fratele mai mare (care se află cu un etaj mai jos, cufundat în piese lego)”.

 

Alanis Morissette

Alanis Morissette este mamă a trei copii, iar pe cei doi mai mari i-a adus pe lume chiar la ea acasă. Prima naștere a avut loc pentru fiul sau, Ever, în ziua de Crăciun 2011.

 „Soțul mi-a fost alături în tot acest timp, a fost eroul meu, iar restul a depins de Dumnezeu. Experiența a fost dincolo de durere, a fost o experiență transcedentală. Am ajuns pur și simplu într-o altă lume. A trebuit să fiu un mic soldat și să mă concentrez pe această creatură minunată care iese din mine”, a declarat vedeta într-un interviu din 2013. Cântăreața a fost la fel de deschisă și cu privire la cea de-a doua naștere acasă, într-un interviu acordat în 2017, la aproape 14 luni după ce a adus-o pe lume pe fiica sa Onyx „a fost îngrozitor, dar odată ce am auzit-o și odată ce a plâns și am ridicat-o și a început să sugă de la sân am fost ușurată. Moașa și doula mea mi-au spus că va fi ceva neplăcut, însă nu trebuie ca totul să fie curat și perfect. Suntem până la urmă niște animale.”

 

Lisa Bonet

Lisa Bonet face și ea parte din grupul de vedete care au născut acasă. Și-a întâmpinat fiica Zoe Kravitz în anul 1988 acasă și a repetat acest lucru în 2007 când a adus-o pe lume pe fiica sa Lola.

 

Pamela Anderson

Deși corpul său este departe de a fi natural, Pamela Anderson a născut pe cale naturală când și-a adus pe lume fiii pe care îi are cu Tommy Lee, Brandon și Dylan. „Am născut de ambele ori acasă, natural, cu o moașă, în apă, fără nimic, nici măcar paracetamol. Îmi amintesc cum simțeam contracțiile care îmi transmiteau mesajul că nu pot să fac asta. Dar am reușit. Și am făcut-o din nou și cu al doilea copil”, a declarat vedeta într-un interviu.

 

Julianne Moore

Julianne Moore a adus-o pe lume pe fiica sa Liv în confortul propriei sale case, întocmai ca personajul pe care l-a interpretat în filmul Chloe. Deoarece este o fire discretă, nu se știu prea multe despre nașterea sa.

 

Gisele Bundchen

Supermodelul Brazilian este și o supermama, fiind un alt exemplu din categoria de vedete care au născut acasă. Gisele a ales să își aducă pe lume fiul pe nume Benjamin în cadă, în casa sa din Boston, unde trăiește alături de soțul său Tom Brady. „Să nasc a fost cea mai intensă și modificatoare experiență din viața mea”, a dezvăluit vedeta într-o postare pe blog. „Sunt binecuvântată că am avut oportunitatea de a naște acasă, înconjurată de dragoste și siguranță. A fost o experiență cu adevărat grozavă. Nu m-am simțit niciodată atât de vulnerabilă și totuși atât de puternică în același timp”.

 

Cindy Crawford

Cindy Crawford a dorit să mențină private nașterile celor doi copii ai săi, Presley și Kaia, motiv pentru care a optat de la bun început pentru nașteri acasă. Deși a fost în cele din urmă mulțumită cu privire la modul în care și-a adus copiii pe lume, supermodelul a recunoscut că ea și soțul său, Rande Gerber, s-au confruntat cu ceva rezerve cu privire la modalitatea potrivită de naștere „nu am spus nimănui ultima dată deoarece o mulțime de persoane sunt împotriva nașterilor acasă și îți spun povești de groază. Chiar și soțul meu m-a întrebat la început de ce facem asta”, a declarat vedeta înainte de nașterea fiicei sale.

 

Demi Moore

Renumita actriță și soțul său de atunci Bruce Willis și-au întâmpinat cele trei fiice Rumer, Scout și Tallulah acasă, însă fiind o fire rezervată nu a declarat prea multe despre acest aspect.

 

Nelly Furtado

Cântăreața a decis să nască acasă în 2003 pentru a o primi pe fiica sa Nevis într-o atmosferă intimă. Povestind despre experiența sa, Nelly Furtado a spus la momentul respectiv că „am avut parte de o naștere acasă și nu puteam fi mai fericită”.

 

Evangeline Lilly

Actrița și-a adus pe lume primul fiu Kahekili printr-o naștere acasă în anul 2011 declarând în cadrul unei emisiuni că alături de partenerul său Norman Kali a decis să „nasc acasă deoarece ne-am dorit să fie o naștere naturală și se pare că a fost vorba de 30 de ore de naturalețe…”

Sursa: nastenatural.ro

Adaugă comentariu