Adda le-a răspuns celor care o critică pentru felul cum arată după naștere

Adda le-a răspuns celor care o critică pentru felul cum arată după naștere

Adda a devenit pentru prima oară mămică în urmă cu 5 luni. Pe parcursul sarcinii interpreta a acumulat kilograme în plus, fapt pentru care a ajuns să fie criticată de mai mulți internauți. Pentru a calma spiritele, interpreta a venit cu o replică plină de umor.   

La sfârșitul anului trecut Adda a reușit să dea jos 15 kg fără a ține vreo dietă, deoarece mânca sănătos. Tot atunci interpreta spunea că și-ar dori să mai slăbească încă 13 kg pentru a se simți perfect. Se pare că Adda încă nu și-a atins performanța dorită, în rezultat alegându-se cu mai multe critici în legătură cu forma sa fizică. Interpreta nu a ezitat să vină cu un răspuns amalgamului de critici, care deseori vin nu numai în adresa ei, ci și în adresa tuturor femeilor care acumulează kilograme în plus după naștere.

„În cartierul meu sunt 5 oameni grași. 3 dintre ei sunt eu. De azi nu va mai fi șaorma cu de toate, ci Baladda cu de toate! Daca jucam în Titanic, îl scufundam mai repede. Really?! GATA FRATEEE! Adevărul e că dorm mai bine noaptea că e mai moale treaba. Îmi pare rău într-un fel că munca mea pentru unii înseamnă - ce grasă ești după ce ai născut. Si dacă sunt grasă ce?! Lăsați-mi șunca-n pace!”

 

Amintim că Adda l-a adus pe lume pe fiul ei Alexandru în luna octombrie a anului trecut. Recent interpreta și-a botezat micuțul, iar cel mai interesant moment este legat de faptul că aceasta, împreună cu soțul ei, Cătălin Rizea, și-au tatuat chipul copilului lor pe braț.

Foto: Instagram.com; Facebook.com

Adaugă comentariu