Adela Popescu a trecut prin clipe de coșmar la începutul pandemiei: Alexandru avea febră, Andrei laringită, iar eu tușeam de simțeam că mor

Adela Popescu a trecut prin clipe de coșmar la începutul pandemiei: Alexandru avea febră, Andrei laringită, iar eu tușeam de simțeam că mor

Vedeta de televiziune Adela Popescu a trecut prin mari probleme la începutul pandemiei. Aceasta a povestit tot ce s-a întâmplat în familia sa.

În acea perioadă, partenerul ei de viață era plecat în Republica Dominicană pentru filmările de la show-ul ”Insula Iubirii”, părinții ei, care veniseră să o ajute cu copiii, au făcut pneumonie, cei doi copii s-au îmbolnăvit, la fel și ea.

„Acum un an, pe vremea asta, totul era cu susul în jos.

Radu plecase la filmări, iar eu rămăsesem acasă cu cei mici.

Alexandru avea febră, mami pneumonie, Andrei laringită, iar eu tușeam de simțeam că mor și îmi pierdusem complet vocea.

Tocmai începuse demența Covid în România.

Se închiseseră grădinițele, aveai voie pe stradă doar cu declarații, iar eu trăiam o stare de anxietate nouă.

Totul a culminat cu o criză de plâns într-un supermarket.

Noroc că aveam căciulă, ochelari, mască și mănuși. Dar nu e că și cum cineva avea curajul să se apropie de mine. Sau de altcineva, în general...

Fratele meu îmi aducea provizii peste gard, iar eu îi dădeam la schimb măști chirurgicale. Soțul, un tip prevăzător, făcuse stoc. La fel de mare ca cel de făină, conserve, fasole, hârtie igienică, etc.

Ce psihoză!

Nu aș fi bănuit că anul ce a debutat atât de straniu îmi va aduce ce mi-a adus: o nouă viață –bebelușul ce stă cuminte la căldurică în pântecele meu și mutarea în căsuța cea nouă.

Iată că a trecut un an în care am crezut că le vom păți pe toate. Anul care mi-a demonstrat că “pățitul” nu are legătură cu vreo pandemie globală, ci cu... orice moment. Un moment care poate să vină oricând. Așadar...  știu că sună clișeistic, dar haideți să ne bucuram de fiecare clipă în care putem închide ochii și exclama: “bine că sunt bine toți ai mei!”

Nu știu ce m-a apucat. De fapt, știu, făceam curățenie în telefon și am găsit o fotografie cu Andrei julit pe față din perioada aceea.

Mie mi s-a părut că a fost tare greu.

Voi vă mai amintiți cum erați cu psihicul la începutul pandemiei?” a dezvăluit prezentatoarea TV.

Sursa: facebook.com/ Adela Popescu

 

Adaugă comentariu