Adela Popescu, despre cele mai grele momente din căsnicie: Am avut perioade în care nu am vorbit o săptămână

Adela Popescu, despre cele mai grele momente din căsnicie: Am avut perioade în care nu am vorbit o săptămână

Mulți spun că formează cuplul perfect și sunt familia ideală, ei sunt de părere, însă, că la mijloc este vorba doar despre normalitate. Ca în cazul oricărui cuplu, și la ei în familie apar discuții, iar Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au ascuns că au trecut și prin perioade mai grele.

„Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de nevoi ale copiilor”, spune Adela Popescu.

Întrebată cine dă mai mult în mintea copiilor și care este cel mai cerebral, Adela a răspuns: „Clar, Radu este cel autoritar. Eu mă maimuțăresc mai mult, Radu face cu ei chestii băiețești. Mă bucur, însă, de adorația pe care băieții o au pentru mame, în general, gândindu-mă deja cu teamă la momentul în care optica se va îndrepta… către prima iubită.”

Cât despre responsabilitățile în familie, Radu susține că nu și-au împărțit niciodată treburile: „Nu am avut niciodată o ordine în ceea ce privește responsabilitățile fiecăruia. Depindem fiecare de disponibilitatea celuilalt. În cazul meu, îmi place mai mult ca oricând să spăl vasele, să fac mâncare, să duc copiii la grădi, să fac cumpărături. Lucruri d-astea.”

Sursa: viva.ro

Adaugă comentariu