Adela Popescu dezvăluie ce planuri are pentru 2022: Am încheiat cu povestea cu sarcinile

Adela Popescu dezvăluie ce planuri are pentru 2022: Am încheiat cu povestea cu sarcinile

Adela Popescu are o mulțime de planuri ambițioase pentru noul an. Prezentatoarea TV le-a împărtășit urmăritorilor ei care sunt dorințele pe care vrea să și le îndeplinească în anul 2022. 

Prezentatoarea și-a propus să citească mai mult, să aibă parte de o vacanță în Asia, iar dorințele ei nu se opresc aici, scrie elle.ro

„Îmi doresc să mă apuc să citesc mai mult în acest an, dar am zis să încep cu cărți mici și cu scrisul mare. Îmi doresc o vacanță mai lungă pe undeva prin Asia. Anul acesta am încheiat cu povestea cu sarcinile, așa că vreau să arăt bine”, a povestit Adela Popescu în emisiunea „Vorbește lumea.”

Recent, Adela Popescu le-a făcut o dezvăluire urmăritorilor de pe Instagram. Prezentatoarea TV a mărturisit faptul că ea și soțul ei, Radu Vâlcan, și-au îndeplinit un vis. Mai exact, cei doi își doreau de mai multă vreme o casă la mare, iar acest plan se va concretiza în curând. 

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. Să fie, știți cum e.
De Crăciun, când am deschis cutia cu globuri, am găsit-o.
Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei
A doua: o casă la mare
A treia: mai aștept
Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare.
Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani.
Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima!
De Radu nu mai zic, că deși el avea ceva îndoieli (despre care o să vă povestesc altădată) acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp (nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul) să își bea el cafeaua pe terasă în miros de pini și apă sărată – căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!
Eu îi zic să nu îmi mai fure fanteziile, că sigur ale lui au legătură cu infinity pool de la etajul 11 și rapanele cu usturoi de la cherhanaua de lângă”, a transmis Adela Popescu pe Instagram. 

Adaugă comentariu