Adela Popescu, însărcinată în 30 de săptămâni: Îmi fac curaj și încerc să introduc obiceiuri noi ce ne vor da lumea peste cap

Adela Popescu, însărcinată în 30 de săptămâni: Îmi fac curaj și încerc să introduc obiceiuri noi ce ne vor da lumea peste cap

Adela Popescu a intrat în a 30-a săptămână de sarcină și a început deja pregătirile pentru venirea bebelușului. Împreună cu soțul au amenajat camera copilului și au procurat cele mai necesare obiecte pentru nou-născut. De asemenea, vedeta a publicat o fotografie minunată cu burtica.

„Și... am intrat în 30 de săptămâni. Pe lângă "problemele" organizatorice gen pătuț, maternitate, cădiță, alte gânduri mă consumă acum. Chiar ieri am sunat-o pe Mona Ciurezu (consultant în somnul copiilor) să mă învețe puțin ce trebuie să fac să schimb puțin rutina de somn a băieților.

Amândoi sunt într-o perioadă în care își doresc să facă totul cu mama, și dacă în timpul zilei reușim să le mai distragem atenția, serile nu se negociază, mama trebuie să îi culce. Și tot ea să vină în camera lor atunci când o solicită pe parcursul nopții. Fie că e vorba de mers la baie, vreun coșmar sau pur și simplu reasigurarea că sunt în siguranță.

Momentan lucrurile decurg așa: după băiță eu rămân cu Alexandru în dormitor și începe "momentul nostru" pe care amândoi îl iubim. Povestim de peste zi, facem confidențe, citim și într-un final, adoarme. Din fericire tot procesul nu durează foarte mult.
În tot acest timp Andrei stă cu Radu jos și se uită împreună la desene (a fost singura soluție să îl oprim să nu vină peste mine și Alexandru). După ce fratele mai mare adoarme îl preiau pe

Andrei în dormitorul nostru unde povestim, ne mângâiem și într-un final adoarme și el. Îl mutăm lângă Alexandru în camera lor și dorm împreună până dimineața, desigur, cu unele seri în care se mai trezesc, așa cum spuneam mai sus.
Momentan ne este bine așa, momentele de dinainte de somn sunt minunate și avem nevoie de ele, însă nu pot să nu mă gândesc că după venirea pe lume a bebelușului ele nu vor mai fi posibile cel puțin nu atât de des ca acum.

Deci cu asta ne ocupăm acum: introducerea tatălui în schema de somn și încercarea de a-i determina să adoarmă singurei. Momentan îmi pare o utopie, dar ne vom strădui, poate avem succes. Pe măsură ce facem "pași" către desăvârșire, vă povestesc și vouă. Acum sunt în stadiul în care îmi fac curaj să renunț la ceva ce funcționează, încercând să introduc obiceiuri noi ce ne vor da lumea peste cap o vreme. Dar așa a fost și cu înțărcatul, și bine am făcut că am fost consecvenți.
Mame de trei, cum este/ a fost în cazul vostru?”, a scris Adela pe contul său de Instagram. 

Adaugă comentariu