Adela Popescu, noi imagini cu burtica de gravidă în vacanța din Egipt

Adela Popescu, noi imagini cu burtica de gravidă în vacanța din Egipt

Adela Popescu, alături de soţul ei, Radu Vălcan, de cei doi copii ai lor, de părinţii vedetei şi fratele ei, Călin, alături de nepoate, au fost o săptămână în Egipt, Hurghada.

„Gata vacanța!! A fost foarte foarte frumos. Ne-am relaxat, am înotat, am mâncat bun, am dormit bine, am povestit, am ascultat muzica și nu am simțit nicio clipă că suntem depășiți de situație, așa cum ni se întâmplă uneori-foooarte rar- cu cei doi “terorei” în deplasări.

Dar nu suntem triști pentru că urmează mini vacanța de Paște pe care o așteptăm cu toții.

Gata, despachetăm, facem băița, și băgăm băieții la somn și poate mă cinstește și pe mine soțul cu o bere fără alcool.”, a scris Adela pe contul său de Facebook.

 

Întrebată de revista Click! cum se simte și dacă mai poate călători, Adela Popescu a răspuns: „Sunt în 7 luni și abia acum am început să simt că sunt însărcinată. În sensul că respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața și nu mai pot dormi fără pernă de gravide. Acesta este și motivul pentru care am hotărât să venim în această vacanță. Știam că nu voi mai avea cum mai târziu și cel mai probabil nici în vară nu vom mai avea cum pentru care urmează să nasc la începutul lui iulie.

 

A fost o vacanță foarte reușită, am putut și să ne relaxăm, să stăm la poveșți, plus că ne-am rezumat doar la opțiunile pe care le-a oferit resortul. Mâncare bună, piscine de toate felurile, nisip, adică tot ce ne doream de la o astfel de vacanță.

 

Mâncare a fost excelentă, sincer. Nu am avut pofte, dar și dacă aveam, sigur mi le puteam îndeplini la ce varietate a fost pe partea gastronomică.

 

Am făcut o plimbare cu barca și am înotat în larg alături de delfini. Piramidele ne dorim să le vizităm, dar să mai crească copiii, acum ar fi fost mult prea complicat”, a povestit vedeta.

Sursa: click.ro

Adaugă comentariu