Amelia Uzun a fost sărbătorită! Ce mesaje emoționante i-au dedicat părinții

Amelia Uzun a fost sărbătorită! Ce mesaje emoționante i-au dedicat părinții

Ultima zi a lunii ianuarie este una deosebită pentru mica interpretă Amelia Uzun. Vocea de aur, care a cucerit inimile a mii de oameni, și-a sărbători ieri cea de-a noua aniversare.

Fiica interpreților Ana Cernicova și Valentin Uzun a împlinit vârsta de 9 anișori. Cu această ocazie, pe lângă flori, baloane, tort și emoții pozitive, părinții nu au ezitat să-și exprime dragostea și recunoștința fața de micuță prin intermediul mesajelor publicate pe rețelele de socializare.

„Parcă ieri, a fost un bebeluș micuț si dulce... parcă ieri o legănam în brațe... 9 ani s-au scurs așa de iute... iar acum e fată mare. Mă mândresc că sunt Mămica a celei mai minunate fetițe din lume - celei ce mi-a umplut viața de dragoste și bucurie. O comoară desăvârșită, un înger cu glas de privighetoare, un suflețel ce emană lumină și bunătate în jur. Fii fericită, Amelia! Te ador, scumpa mea fetiță! La mulți ani!”, a scris Ana Cernicova.

Mesajul a fost însoțit și de două fotografii ale Ameliei, captate la 9 ani diferență.

 

 

Și tatăl micuței, Valentin Uzun, i-a dedicat fiicei un mesaj de felicitare, prin intermediul căruia a ținut să le mulțumească tuturor celor implicați în educația Ameliei.

„La mulți ani Amelia!!! Puișorul nostru iubit! Mulți ani și pentru mămica ta, bunicuțele tale, care au grijă de tine, pentru Nadiușa la fel care are grijă de tine, buneii tăi, nanii tăi. Să crești o fată deșteaptă, înțeleaptă, sănătoasă și bună la suflet precum ești. Tortul cadou din partea bunicuței Eudochia!, acesta a fost mesajul interpretului.

 

Fondatorul formației Tharmis, Valentin Uzun, și soprana Ana Cernicova nu mai formează un cuplu de ceva ani, dar aceștia încearcă să-i ofere în mod egal fiicei afecțiunea, dragoste și toate cele necesare unui copil.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu