Andra și-a realizat unul dintre cele mai mari vise. Vezi despre ce este vorba

Andra și-a realizat unul dintre cele mai mari vise. Vezi despre ce este vorba

Andra este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că se bucură de un succes enorm datorită realizărilor sale remarcabile în domeniul muzical, aceasta are o familie frumoasă, iar recent interpreta și-a realizat un vis, acela de a-și lansa propria colecție de haine care să-i poarte numele.

Ieri seara, interpreta și-a anunțat fanii prin intermediul unei transmisiuni live pe Facebook despre faptul că i s-a îndeplinit unul dintre cele mai mari vise de până acum, acela de a scoate pe piață o colecție de haine pentru femei și bărbați.

„Aş vrea să povestesc despre ce am lansat astăzi. Despre colecţia de haine, de tricouri inspirate din muzica mea, şi nu numai tricouri. Este ceva la care am visat de foarte multă vreme şi iată că se împlinesc uşor, uşor visurile, unul câte unul. După Sala Palatului s-a împlinit şi acest vis legat de tricouri", le-a transmis Andra admiratorilor săi.

„Mi-au întărit dorința fanii mei, care veneau la concerte prin țară și alte țări, cu tricouri făcute de ei, unele reușite, altele mai puțin reușite. Toți mă întrebau unde îmi fac eu tricourile? Acum puteți face rost de ele. Mie îmi plac toate și cel mai mult îmi place că materialul e foarte așa… „de purtat”. Sunt desenate de un prieten de-al nostru, un artist foarte talentat. Pe lângă faptul că sunt de calitate, arată toate într-un mare fel”, a mai anunțat artista prin intermediul transmisiunii.

Modelele de haine care conțin logotipul interpretei, dar și alte detalii inspirate din cariera sa artistică, deja pot fi găsite pe site-ul oficial al Andrei (andramusic.ro) la categoria „shop”.  Fiecare comandă este pusă într-o cutie personalizată.

Deocamdată linia de haine a artistei conține bluze, tricouri și căciuli, însă pe viitor aceasta dorește să-și extindă colecția, ba chiar mai mult, își dorește să lanseze și o serie de haine pentru copii.

Foto: andramusic.ro

Adaugă comentariu