Andra și Cătălin Măruță s-au tatuat! Se pare că vara „și-au pierdut mințile”

Andra și Cătălin Măruță s-au tatuat! Se pare că vara „și-au pierdut mințile”

Se pare că vara este perioada schimbărilor pentru celebrul cuplu din România format din Andra și Cătălin Măruță. Cei doi și-au făcut două tatuaje promițătoare, semnificația cărora rămâne o taină pentru admiratorii cuplului.

Cântăreața română, Andra, și soțul său, prezentatorului TV, Cătălin Măruță, savurează din plin această vară. Și pentru ca momentele frumoase din această perioadă să rămână în amintirea celor doi, cuplul a hotărât să experimenteze pe propria piele cum este să ai tatuaje. Soții și-au tatuat trandafiri, Andra unul de culoare roșie și altul de culoare albastră, pe când Cătălin a optat pentru un trandafir de culoare roșie alături de o clepsidră. Tatuajele sunt temporare, ceea ce înseamnă că vor putea fi admirate pe corpul celor doi o perioadă scurtă de timp.

Deocamdată cuplul nu a dezvăluit care o fi semnificația tatuajelor, însă admiratorii acestora au intuit că Andra urmează să lanseze o nouă piesă.

„Vara avem voie să ne pierdem mințile. Eu m-am tatuat... temporar!”, a scris interpreta în dreptul fotografiilor publicate pe rețelele de socializare.

„Mi-ai luat mințile Andra! ... M-am tatuat... temporar!”, declară Cătălin, semn că Andra a fost cea cu inițiativa pentru a se tatua.

Foto: instagram.com; facebook.com

Adaugă comentariu